Libnet.ro
UNICEF

19:30

Academia Romana sustine teoriile conspiratiei legate de tehnologia 5G. E contrazisa chiar de OMS

Adevărul Adevărul,
Academia Romana sustine teoriile conspiratiei legate de tehnologia 5G. E contrazisa chiar de OMS

Academia Romana a publicat, joi, un comunicat prin care isi arata ingrijorarea cu privire la legatura dintre implementarea retelelor 5G in Romania si problemele de sanatate pe care acestea le-ar cauza cetatenilor. continuă pe Adevărul

in contradictie cu Comisia Europeana, Institutul de Sanatate si autoritatea de resort, Academia Romana sustine ca implementarea tehnologiei 5G poate avea grave consecinte asupra sanatatii populatiei

Academia Romana si-a exprimat joi preocuparea fata de consecintele negative pe care le-ar avea utilizarea tehnologiei 5G asupra sanatatii publice si a solicitat ca, inainte de a introduce in functiune sistemul 5G, sa fie efectuata o analiza stiintifica responsabila, care sa vizeze atat evaluarea riscurilor asupra sanatatii oamenilor, cat si stabilirea standardelor de expunere maxima totala. ingrijorarile Academiei Romane vin in contradictie cu pozitiile Comisiei Europene, ale Institutului National de Sanatate Publica ori ale ANCOM, autoritatea care monitorizeaza radiatiile retelelor telecom, care sustin ca retelele 5G functioneaza la niveluri cu mult sub limitele considerate sigure pentru sanatate, astfel ca nu sunt indicii ca ar fi un pericol.

ACADEMIA ROMANA: Implementarea retelei 5 G si posibilele probleme de sanatate publica

Academia Romana isi manifesta preocuparea fata de consecintele pe care utilizarea tehnologiei 5G le-ar putea avea asupra sanatatii publice si considera ca aceasta este o tema de maxim interes in contextul in care Romania analizeaza aprobarea strategiei de implementare a retelei 5G la nivel national.

Academia Romana si 5G: de ce a validat institutia conspiratiile de pe internet

Academia Romana a venit cu un punct de vedere surprinzator la adresa tehnologiei 5G. Unul care nu face decat sa alimenteze conspiratiile care circula deja pe internet. Discutia despre 5G se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )