Libnet.ro
UNICEF

08:30

Academia de Studii Economice din Bucuresti oferta educationala pentru admiterea la programele de studii universitare de masterat si doctorat 2019

Hotnews Hotnews,
 Academia de Studii Economice din Bucuresti oferta educationala pentru admiterea la programele de studii universitare de masterat si doctorat 2019

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania si Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de masterat peste 4. 400 de locuri, dintre care aproximativ 1. 900 de locuri la buget. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru parintii din Bucuresti. Mai multe gradinite vor fi deschise pe timpul verii. Vezi lista completa

In acest an, gradinitele de stat din Bucuresti, care vor avea program in vacanta de vara, sunt in total 20, anunta Inspectoratul scolar municipal. Micutii ai caror parinti lucreaza pot merge la.

Ion Iliescu, la Spitalul Elias din Bucuresti

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla vineri seara la Spitalul Elias din Bucuresti pentru analize, informeaza surse medicale citate de Antena 3. Iliescu a fost operat in urma cu mai bine de o lunade.

Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias din Bucuresti

Fostul presedinte Ion Iliescu se afla vineri seara la Spitalul Elias din Bucuresti pentru analize, informeaza surse medicale citate de Antena 3. Iliescu a fost operat in urma cu mai bine de o lunade.

Lista gradinitelor din Bucuresti, deschise pe timpul verii: vezi aici unde iti poti lasa copilul

Mai multe gradinite de stat din Bucuresti vor functiona dupa program normal si pe perioada vacantei de vara. Lista unitatilor de stat care vor ramane deschise a fost publicata de Inspectoratul Scolar. Se apropie vacanta de vara, iar copiii de gradinita au la dispozitie trei luni de zile in care nu vor veni la cursuri.

AIR CANADA ANUNTA CA DIN 7 IUNIE: Zborurile directe din Bucuresti catre Canada, reluate

Air Canada Rouge va relua din 7 iunie zborurile directe din Bucuresti catre Canada, iar saptamanal, in plin sezon, vor fi operate sase curse non stop catre Montreal si Toronto, a anuntat, luni, compania.

Credinciosii s-au strans deja in fata Catedralei Sfantul Iosif din Bucuresti, in asteptarea Papei Francisc: Este emotionant, este onorant. Sunt sentimente frumoase, de intarire a credintei - Romanii au rostit in cor RUGACIUNEA COLECTIVA (VIDEO, FOTO)

Papa Francisc va prezida, vineri, de la ora 18. 10, Sfanta liturghie in Catedrala CatolicaSfantul Iosif din Bucuresti. Oamenii s-au strans in fata lacasului inca de la orele amiezii, transmite.

Cum si-a indemnat o profesoara de la Facultatea de Arhitectura din Bucuresti studentii sa voteze la europarlamentare

O profesoara de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu a apelat la o metoda neasteptata pentru a-si indemna studentii sa participe la votul din 26 mai. Dascalul le-a promis.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 3 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,46; TURBIDITATE: 0,33. S2 - CLOR LIBER:0,30 mg/l; pH.

Air Canada Rouge reia zborurile directe din Bucuresti catre Canada

Air Canada Rouge reia, incepand cu 7 iunie, zborurile directe Bucuresti - Montreal si Bucuresti - Toronto. Cursele vor fi realizate pana in data de 7 octombrie. In perioada 24 iunie 7 septembrie, sunt programate saptamanal sase curse catre.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 31 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER : 0,44 mg/l; pH 7,62; TURBIDITATE: 0,42.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )