Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vesti bune pentru parintii din Bucuresti. Mai multe gradinite vor fi deschise pe timpul verii. Vezi lista completa

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru parintii din Bucuresti. Mai multe gradinite vor fi deschise pe timpul verii. Vezi lista completa

In acest an, gradinitele de stat din Bucuresti, care vor avea program in vacanta de vara, sunt in total 20, anunta Inspectoratul scolar municipal. Micutii ai caror parinti lucreaza pot merge la. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru mii de angajati romani! Categoria care va avea sporuri importante la salariu

Vesti importante pentru o categorie de angajati romani! Potrivit unui proiect initiat de Ministerul Dezvolarii, acesti angajati vor beneficia de un spor. Este vorba de angajatii din administratia publica.

Vesti bune pentru fanii Harry Potter! J.K. Rowling va publica online patru carti noi

K Rowling a anuntat ca va publica in Iunie patru carti noi Harry Potter. Cartile vor fi diponibile pe site-ul Pottermore, dedicat faniilor lumii magice a tanarului vrajitor, la prtul de 2. 99 dolari,.

Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Oradea se afla pe locul ll in topul primariilor cu cele mai multe procese, dupa Bucuresti, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, care prezinta situatia litigiilor in care sunt implicate administratiile locale dar si perceptia si experienta functionarilor despre rezolvarea probleme juridice pe alte cai, mai putin costisitoare, cum ar fi medierea.

Lista gradinitelor din Bucuresti, deschise pe timpul verii: vezi aici unde iti poti lasa copilul

Mai multe gradinite de stat din Bucuresti vor functiona dupa program normal si pe perioada vacantei de vara. Lista unitatilor de stat care vor ramane deschise a fost publicata de Inspectoratul Scolar. Se apropie vacanta de vara, iar copiii de gradinita au la dispozitie trei luni de zile in care nu vor veni la cursuri.

Cinci camere care transmit live din mai multe zone ale globului

Chiar daca nu pot inlocui experienta cunoasterii unui nou loc, exista cateva camere video care transmit live non-stop din mai multe zone ale globului, redand zilnic imagini din mijlocul naturii sau din locuri cu insemnatate pentru oameni.

PNL, cele mai multe mandate in Parlamentul European

Rezultatele la alegerile europarlamentare din 26 mai prezentate, ieri, de Biroul Electoral Central, confirma situatia de luni. Partidul National Liberal este castigatorul acestui scrutin, cu 27% din voturile alegatorilor. Batalia pentru locul al doilea a fost apriga pana in ultimul moment, intre social-democrati si Alianta 2020, diferenta dintre cele doua formatiuni politice fiind foarte mica. in final, pe locul al doilea in optiunile alegatorilor s-a clasat Partidul Social Democrat cu 22,5% din voturi, urmat de Alianta 2020 USR - PLUS care a obtinut 22,4%. Diferenta dintre PSD si USR-PLUS este extrem de mica, de doar 13. 000 de voturi.

Cum si-a indemnat o profesoara de la Facultatea de Arhitectura din Bucuresti studentii sa voteze la europarlamentare

O profesoara de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu a apelat la o metoda neasteptata pentru a-si indemna studentii sa participe la votul din 26 mai. Dascalul le-a promis.

Academia de Studii Economice din Bucuresti oferta educationala pentru admiterea la programele de studii universitare de masterat si doctorat 2019

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania si Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de masterat peste 4. 400 de locuri, dintre care aproximativ 1. 900 de locuri la buget.

Viitura in judetul Alba. Echipajele ISU au salvat mai multe persoane

Mai multe persoane, inclusiv femei insarcinate, din patru localitati de pe Valea Sebesului au fost surprinse, sambata seara, de o viitura, fiind salvate de catre echipajele ISU Alba, in sprijinul carora au fo.

Papa Francisc, asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures - FOTO, VIDEO

Papa Francisc a fost asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures, Suveranul Pontif salutandu-le si zambindu-le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )