Libnet.ro
UNICEF

19:15

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a fost internat de urgenta la spital

Adevărul Adevărul,
Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a fost internat de urgenta la spital

Medicul neurolog si academicianul, Constantin Balaceanu-Stolnici, a fost internat de urgenta la sectia de terapie intensiva din cadrul Sectiei de Urologie a Institului Clinic Fundeni, transmite postul de televiziune B1. continuă pe Adevărul

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la spital

Medicul neurolog si academicianul, Constantin Balaceanu Stolnici, a fost internat de urgenta, duminica seara, la sectia de urologie a spitalului Fundeni, transmite postul de televiziune B1.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a fost internat la spitalul Fundeni

Medicul neurolog si academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a fost internat la sectia de terapie intensiva din cadrul Sectiei de Urologie a Institului Clinic Fundeni, transmite postul de televiziune B1.

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni. Omul de stiinta a suferit o operatie la vezica biliara si este in acest moment la sectia de terapie intensiva.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, internat la Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici este internat la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, pentru probleme urologice, de la inceputul lunii ianuarie, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax. Gigel Lazar, presedinte executiv al Centrului International Antidrog si al Drepturilor Omului CIADO), organizatie al carei presedinte este Constantin Balaceanu-Stolnici, a postat duminica pe Facebook un mesaj potrivit caruia academicianul a fost internat de urgenta la Fundeni.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, internat la Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici este internat la Institutul Fundeni pentru o reevaluare dupa o operatie, pe un fond de hipertensiune arteriala. Starea acestuia este buna, a declarat luni managerul unitatii sanitare, Carmen Orban, scrie.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, internat la Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici este internat la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, pentru probleme urologice, de la inceputul lunii ianuarie, informeaza Mediafax. Gigel Lazar, presedinte.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, internat la Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici este internat la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, pentru probleme urologice, de la inceputul lunii ianuarie, potrivit unor surse medicale. Gigel Lazar, presedinte.

UPDATE. Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici este internat la Institutul Fundeni pentru o reevaluare dupa o operatie, pe un fond de hipertensiune arteriala, starea acestuia fiind buna, a declarat luni, pentru Mediafax, managerul unitatii sanitare, Carmen Orban. Potrivit managerului Institutului Clinic Fundeni din Capitala, Constantin Balaceanu-Stolnici urmeaza sa fie externat in curand. Pacientul a fost reinternat pentru o reevaluare dupa o operatie mai veche, pe un fond de .

Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni.

Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat la sectia de urologie, informeaza B1TV. --- Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Fundeni. Anuntul a fost facut, duminica seara, de presedintele CIADO, Gigel Lazar, pe Facebook. Gigel Lazar mai scrie: Pentru prima data sunt ingrijorat! As vrea sa scriu mai mult despre ceea ce faci, prietene. Capat un interviu dupa ce se face bine ? De la tine ! Constantin Balaceanu Stolnici, care va implini 91 de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )