Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE. Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici este internat la Institutul Fundeni pentru o reevaluare dupa o operatie, pe un fond de hipertensiune arteriala, starea acestuia fiind buna, a declarat luni, pentru Mediafax, managerul unitatii sanitare, Carmen Orban. Potrivit managerului Institutului Clinic Fundeni din Capitala, Constantin Balaceanu-Stolnici urmeaza sa fie externat in curand. Pacientul a fost reinternat pentru o reevaluare dupa o operatie mai veche, pe un fond de . continuă pe România Liberă

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la spital

Medicul neurolog si academicianul, Constantin Balaceanu Stolnici, a fost internat de urgenta, duminica seara, la sectia de urologie a spitalului Fundeni, transmite postul de televiziune B1.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a fost internat de urgenta la spital

Medicul neurolog si academicianul, Constantin Balaceanu-Stolnici, a fost internat de urgenta la sectia de terapie intensiva din cadrul Sectiei de Urologie a Institului Clinic Fundeni, transmite postul de televiziune B1.

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a fost internat la spitalul Fundeni

Medicul neurolog si academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a fost internat la sectia de terapie intensiva din cadrul Sectiei de Urologie a Institului Clinic Fundeni, transmite postul de televiziune B1.

Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni.

Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat la sectia de urologie, informeaza B1TV. --- Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Fundeni. Anuntul a fost facut, duminica seara, de presedintele CIADO, Gigel Lazar, pe Facebook. Gigel Lazar mai scrie: Pentru prima data sunt ingrijorat! As vrea sa scriu mai mult despre ceea ce faci, prietene. Capat un interviu dupa ce se face bine ? De la tine ! Constantin Balaceanu Stolnici, care va implini 91 de .

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni. Omul de stiinta a suferit o operatie la vezica biliara si este in acest moment la sectia de terapie intensiva.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )