Libnet.ro
UNICEF

08:30

ACAROM va fi condus in urmatorii trei ani de Gabriel Sicoe

Adevărul Adevărul,
ACAROM va fi condus in urmatorii trei ani de Gabriel Sicoe

ACAROM si-a desfasurat azi 22 martie 2017, adunarea generala anuala in prezenta reprezentantilor celor 156 de membri: cei doi constructori de autoturisme, Renault-Dacia si Ford Romania, fabricanti de componente auto, companii de cercetare-dezvoltare, universitati tehnice si alti furnizori de servicii auto din toata tara. Au participat de asemenea invitati reprezentand autoritati cu care ACAROM interactioneaza si de la organizatii partenere. continuă pe Adevărul

ACAROM l-a numit presedinte pe Gabriel Sicoe

Asociatia Constructorilor Auto din Romania ACAROM) l-a numit luna aceasta presedinte pe Gabriel Sicoe, dupa decesul lui Constantin Stroe in urma cu cateva luni.

Gabriel Sicoe este noul presedinte al Asociatiei Constructorilor Auto din Romania. Prioritatile raman dezvoltarea infrastructurii, a pietei auto si a calitatii fortei de munca

Gabriel Sicoe este noul presedinte si director general al Asociatiei Constructorilor Auto din Romania ACAROM), fiind numit oficial miercuri, 22 martie, la putin peste trei luni de la decesul lui Constantin Stroe fostul presedinte. Sicoe este colaborator apropiat al lui Stroe si bun cunoscator al industriei auto din Romania. Pe agenda ACAROM raman prioritare dezvoltarea infrastructurii in Romania, dezvoltarea pietei auto, a calitatii fortei de munca in sectorul auto si a cercetarii, dezvoltarii si inovarii.

Impactul legii lui Dragnea: Pe piata masinilor noi deja se inregistreaza diminuari la anumite modele care sunt puternic concurate de masinile second hand din import - Gabriel Sicoe, seful Asociatiei Constructorilor Auto din Romania

Peste 500. 000 de masini la mana a doua aduse din import ar putea fi inmatriculate in acest an in Romania, in timp ce numarul celor noi va fi de cinci ori mai mic, a estimat Gabriel Sicoe, noul presedinte al Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania ACAROM), citat de Agerpres. El spune ca deja se vede ca scad vanzarile unor masini noi care sunt puternic concurate de masini second-hand de 2-3. 000 de euro. Cresterea importului de masini second-hand e o consecinta a eliminarii timbrului de mediu, ca urmare a unei legi initiate de Liviu Dragnea.

VIDEO O fetita in varsta de trei ani s-a intalnit cu Papa Francisc si a incercat sa ii fure boneta papala

Estella Westrick, o fetita in varsta de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, cand, in timpul unei intalniri cu papa Francisc, i-a furat suveranului pontif boneta papala pentru cateva secunde, informeaza CNN.

O fetita in varsta de trei ani s-a intalnit cu Papa Francisc si a incercat sa ii fure boneta papala VIDEO

Estella Westrick, o fetita in varsta de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, cand, in timpul unei intalniri cu papa Francisc, i-a furat suveranului pontif boneta papala pentru cateva secunde, informeaza CNN.

Ucraina interzice reprezentantei Rusiei la Eurovision sa intre in tara timp de trei ani! Motivul SOCANT

Reprezentanta Rusiei la Eurovision se confrunta cu o mare problema. Se pare ca Serviciul de securitatea al Ucrainei a decis sa-i interzica sa paseasca pe teritoriul tariipe un termen de trei ani.

Electric Castle 2017: trupa Franz Ferdinand revine pe scena dupa trei ani. Alte nume confirmate de organizatori

Trupa britanica de indie-rock Franz Ferdinand va sustine la festivalul de muzica electronica Electric Castfel, care are loc la Cluj, in perioada 12 - 16 iulie, primul concert dupa o pauza de trei ani, organizatorii anuntand de asemenea si prezenta trupei UNKLE si a DJ-ilor ZEDD si Paul Van Dyk, arata News. ro.

Camera Deputatilor a decis: Parintii nu vor plati cheltuielile de intretinere pentru copiii cu varsta de pana la trei ani. Decizia finala o iau, insa, asociatiie de proprietari

Copiii cu varsta de pana la trei ani ar putea fi scutiti de la calculul cheltuililor de intretinere, potrivit unui proiect de lege adoptat, marti, de Camera Deputatilor. Cu toate acestea, decizia finala le revine asociatiilor de proprietari.

Cum va arata economia Romaniei in urmatorii 10 ani? Companiile pot creste sustenabil cu circa 5%. Daca ne dorim cresteri mai mari ale PIB, initiativa ar apartine autoritatilor, nu firmelor (studiu BNR)

Economia Romaniei este formata intr-o proportie relativ mare din firme trecute de prima tinerete, iar viitorul cel mai probabil va pastra aceeasi caracteristica, se arata intr-un studiu complex efectuat sub coordonarea lui Florian Neagu, directorul adjunct al Directiei Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Studiul incearca sa creioneze viitorul economiei romanesti prin analizarea a trei categorii de firme veteranii in putere companiile care au reusit sa creasca in perioada 1995-2015 si sa-si desfasoare activitatea neintrerupt in ultimele doua decenii; elita firmelor si companiile de stat. Toate aceste trei categorii de firme reprezinta masa critica ce va modela viitorul economiei. Va prezentam mai jos principalele concluzii ale studiului, care poate fi citit integral in atasament.

Cum va arata economia Romaniei in urmatorii 10 ani? Companiile pot creste sustenabil cu circa 5%. Daca ne dorim cresteri maimari ale PIB, initiativa ar apartine autoritatilor, nu firmelor (studiu BNR)

Economia Romaniei este formata intr-o proportie relativ mare din firmetrecute de prima tinerete, iar viitorul cel mai probabil va pastraaceeasi caracteristica, se arata intr-un studiu complex efectuat subcoordonarea lui Florian Neagu, directorul adjunct al DirectieiStabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Studiulincearca sa creioneze viitorul economiei romanesti prin analizarea atrei categorii de firme' 'veteranii in putere' companiile care aureusit sa creasca in perioada 1995-2015 si sa-si desfasoare activitateaneintrerupt in ultimele doua decenii; elita firmelor si companiile destat. Toate aceste trei categorii de firme reprezinta masa critica ce va modela viitorul economiei. Va prezentam mai jos principalele concluziiale studiului, care poate fi citit integral in atasament.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )