Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum va arata economia Romaniei in urmatorii 10 ani? Companiile pot creste sustenabil cu circa 5%. Daca ne dorim cresteri maimari ale PIB, initiativa ar apartine autoritatilor, nu firmelor (studiu BNR)

Hotnews Hotnews,
 Cum va arata economia Romaniei in urmatorii 10 ani? Companiile pot creste sustenabil cu circa 5%. Daca ne dorim cresteri maimari ale PIB, initiativa ar apartine autoritatilor, nu firmelor (studiu BNR)

Economia Romaniei este formata intr-o proportie relativ mare din firmetrecute de prima tinerete, iar viitorul cel mai probabil va pastraaceeasi caracteristica, se arata intr-un studiu complex efectuat subcoordonarea lui Florian Neagu, directorul adjunct al DirectieiStabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Studiulincearca sa creioneze viitorul economiei romanesti prin analizarea atrei categorii de firme' 'veteranii in putere' companiile care aureusit sa creasca in perioada 1995-2015 si sa-si desfasoare activitateaneintrerupt in ultimele doua decenii; elita firmelor si companiile destat. Toate aceste trei categorii de firme reprezinta masa critica ce va modela viitorul economiei. Va prezentam mai jos principalele concluziiale studiului, care poate fi citit integral in atasament. continuă pe Hotnews

Cum va arata economia Romaniei in urmatorii 10 ani? Companiile pot creste sustenabil cu circa 5%. Daca ne dorim cresteri mai mari ale PIB, initiativa ar apartine autoritatilor, nu firmelor (studiu BNR)

Economia Romaniei este formata intr-o proportie relativ mare din firme trecute de prima tinerete, iar viitorul cel mai probabil va pastra aceeasi caracteristica, se arata intr-un studiu complex efectuat sub coordonarea lui Florian Neagu, directorul adjunct al Directiei Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei. Studiul incearca sa creioneze viitorul economiei romanesti prin analizarea a trei categorii de firme veteranii in putere companiile care au reusit sa creasca in perioada 1995-2015 si sa-si desfasoare activitatea neintrerupt in ultimele doua decenii; elita firmelor si companiile de stat. Toate aceste trei categorii de firme reprezinta masa critica ce va modela viitorul economiei. Va prezentam mai jos principalele concluzii ale studiului, care poate fi citit integral in atasament.

VIDEO Copil de 10 ani zdrobit pe trotuar intr-o clipa. Imaginile din timpul accidentului l-au surprins pe elev in timp ce traverseaza strada cu atentie sporita

Un copil de 10 ani se afla internat in stare grava intr-un spital din Iasi dupa ce a fost zdrobit de o dubita care a iesit de pe sosea in timpul unei depasiri hazardate. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata cum minorul se asigura inainte de a traversa o trecere de pietoni insa, dupa doar cateva secunde, este spulberat pe trotuar.

Nota de plata a populismului: in industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de munca in 10 ani

Cresterea economica a Romaniei s-a bazat pe consum, stimulat de majorarile salariale repetate, in timp ce lipsa investitiilor si lipsa unei viziuni pe termen lung de dezvoltare au dus la prabusirea industriei si a locurilor de munca in domeniu.

Iuga (PwC): in industrie s-au pierdut 450.000 de locuri de munca, in ultimii 10 ani

Forta de munca din Romania a ramas la acelasi nivel ca in urma cu 10 ani, spiritul antreprenorial este timorat, iar in industrie s-au pierdut 450. 000 de locuri de munca, a declarat, ieri, Vasile Iuga, partener PwC, la o conferinta dedicata problemelor cu care se confrunta producatorii romani.

Cantareata Mel B, fosta membra Spice Girls, divorteaza dupa o casnicie de 10 ani

Cantareata Mel B, membra a fostului grup Spice Girls, a depus actele oficiale prin care a solicitat divortul de sotul ei, Stephen Belafonte, punand astfel capat unei casnicii care a durat aproape 10 ani, informeaza People. com, citat de News. ro.

DIVORTUL ANULUI! Nimeni nu se astepta ca artista sa se desparta de sotul sau dupa 10 ani (FOTO)

Soc in showbiz-ul international. O cunoscuta cantareata a anuntat ca divorteaza dupa mai bine de 10 ani de casnicie. Mel B, fosta Spice Girls, a invocat diferente ireconciliabile la.

Contract de aproape 400 milioane de lei, licitat de Primaria Sectorului 4: Salubrizarea, deszapezirea si colectarea cadavrelor de animale pentru urmatorii 4 ani

Primaria Sectorului 4 din Bucuresti, condusa de Daniel Baluta PSD), a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de salubrizare, deszapezire si colectarea cadavrelor de animale pe raza sectorului, contract cu o valoare maxima estimata de peste 391,1 milioane lei fara TVA), finantat din fonduri publice. Licitatia presupune incheierea unui acord cadru pe 4 ani cu un singur agent economic, contractele subsecvente urmand sa se atribuie fara reluarea competitiei. In caietul de sarcini exista mai multe cerinte extrem de precise, una dintre ele fiind ca responsabilul cu securitatea in munca sa aiba studii in invatamantul liceal filiera teoretica in profil real sau filiera tehnologica in profil tehnic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )