Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acasa, noul album Smiley disponibil pentru precomanda |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Acasa, noul album Smiley disponibil pentru precomanda |VIDEO

Incepand de astazi, Acasa noul album al lui Smiley este disponibil pentru precomanda pe site-ul oficial al artistului, www. smileyonline. ro, platforma care ofera si posibilitatea de a asculta fragmente din fiecare piesa. Tot pe www. smileyonline. ro utilizatorii pot urmari non-stop prin live streaming ce se intampla in studiourile HaHaHa Production, dar si un mini-serial care . continuă pe Devorator Monden

Maxim, am Spus!, noul album Maximilian, poate fi ascultat online!

Okapi Sound prezinta astazi, 21 octombrie, cel de-al doilea material solo Maximilian, Maxim, Am Spus, pe canalul oficial de YouTube si pe iTunes. Daca incepand de vineri, 18 octombrie, albumul Maxim, Am Spus!!! a putut fi ascultat in avanpremiera pe Zonga, incepand de astazi, materialul este disponibil atat pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube .

BBM pentru iOS si Android este disponibil pentru download gratuit

Dupa o tentativa esuata, BlackBerry a lansat o aplicatie gratuita pentru BBM pentru iOS si Android, in Apple AppStore si Google Play. Este oficial, canadienii de la BlackBerry au lansat in sfarsit BlackBerry Messenger si pentru utilizatorii altor platforme decat BlackBerry. Este disponibil pentru iOS si Android, iar daca nu cititi acest material de pe un iDevice sau de pe un dispozitiv cu sistemul de operare al celor de la Google, este suficient sa cautati BBM in magazinul virtual al [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )