Libnet.ro
UNICEF

20:45

A lasat cariera de model, pe locul doi, pentru N-ai sa ghicesti cu ce se ocupa acest tanar!

Devorator Monden Devorator Monden,
A lasat cariera de model, pe locul doi, pentru N-ai sa ghicesti cu ce se ocupa acest tanar!

Judecand dupa infatisarea lui, am putea crede ca acest baiat nu are una dintre cele mai ortodoxe meserii. Nu ar. continuă pe Devorator Monden

Agnieszka Radwanska, LOVITURA ANULUI in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe LOCUL DOI

Locul trei la mondial, Agnieszka Radwanska, a iesit castigatoare pentru cea mai frumoasa lovitura a anului, in ancheta WTA 61% din voturi). Pe locul doi aflandu-se Simona Halep cu 21% din.

VIDEO AS Roma - Pescara 3-2/ Gazdele au revenit pe locul doi in Serie A

AS Roma a castigat cu 3-2 meciul disputat pe Olimpico impotriva celor de la Pescara, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XIV din Serie A. In urma acestui succes, formatia pregatita de Luciano Spalletti a revenit pe locul doi in ierarhie la egalitate cu AC Milan).

VIDEO Sevilla - Valencia 2-1/ Gazdele, pe locul doi in Primera Division

Sevilla a castigat, scor 2-1, meciul cu Valencia, rezultat in urma caruia a urcat pe locul doi din Primera Division Barcelona are un meci mai putin disputat). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

VIDEO Agnieszka Radwanska, lovitura anului in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe locul doi

Agnieszka Radwanska, locul trei mondial, a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a anului. Poloneza s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu 62% din voturi, in timp ce Simona Halep 4 WTA) s-a clasat pe pozitia a doua 21%).

Gaz Metan ajunge pe locul doi in Liga 1

Nou promovata la inceputul sezonului, Gaz Metan Medias este surpriza placuta a sezonului curent din Liga 1 si, dupa 17 etape scurse din prima parte a campionatului, echipa pregatita de Cristi Pustai ocupa locul secund in clasament.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )