Libnet.ro
UNICEF

11:30

Acces Direct revine la Antena 1 cu un nou sezon

Antena3 Antena3,
Acces Direct revine la Antena 1 cu un nou sezon

Emisiunea Acces Direct revine astazi la Antena 1 cu forte proaspete si cele mai tari subiecte in exclusivitate. Mirela Vaida le da intalnire telespectatorilor, asa s-au obisnuit deja, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, dar si sambata, tot de la ora 17:00, cu editii speciale Acces Direct de weekend. continuă pe Antena3

Mirela Vaida arata tot! Ce masuri de siguranta au luat pentru a evita transmiterea covid-19 la Acces Direct

Acces Direct da startul altor povesti de viata in noul sezon. Cum au fost nevoiti sa se prezinte la redactie si pe platoul de filmare angajatii trustului? Amintim ca toti au fost in carantina dupa ce s-au gasit cateva cazuri de COVID-19. Mirela Vaida arata ce masuri de siguranta s-au luat la Acces Direct Acces .

Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct? Cine ii poate lua locul? S-a aflat abia acum

Acces Direct se numara printre cele mai urmarite emisiuni din Romania, mai ales de cand a fost prezentata povestea cu nabadai dintre Veronica si Viorel Stegaru. Momentan, show-ul de pe Antena 1 este in vacanta, insa au aparut zvonuri conform carora Mirela Vaida nu l-ar mai prezenta din toamna. Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct? .

Simona Gherghe, dezvaluire dureroasa. Ce perioada dificila pentru fosta prezentatoare de la Acces Direct

Fosta prezentatoare de la Acces Direct, Simona Gherghe, a vorbit despre cea mai grea perioada din viata ei, marturisind si de ce s-a simtit stigmatizata. Ce dezvaluire dureroasa a facut Simona Gherghe Simona Gherghe a decis sa vorbeasca despre o perioada dificila din viata sa, despre cei doi ani in care, chiar daca isi dorea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )