Libnet.ro
UNICEF

18:30

Accident in Anglia in care a fost implicat si un autocar din Romania: Sase persoane au suferit rani usoare

B1 B1,
Accident in Anglia in care a fost implicat si un autocar din Romania: Sase persoane au suferit rani usoare

Un autocar cu 52 de locuri din Romania s-a izbit luni de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey comitat in sudul Angliei, vecin cu zona londoneza). continuă pe B1

Un autocar din Romania s-a ZDROBIT de un parapet, in Anglia. Vezi starea victimelor

Un autocat inmatriculat in Romania s-a izbit de un parapet din beton, pe autostrada M25 din Anglia.

Un autocar din Romania, grav avariat dupa ce s-a lovit de un parapet in Anglia. Sase persoane au ajuns la spital

Sase persoane au ajuns la spital dupa ce un autocar din Romania, s-a izbit, luni, de un parapet de beton, pe autostrada M25, in apropiere de Leatherhead, a anuntat Politia din Surrey, relateaza BBC News online.

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele.

Financial Times: Riscurile din Romania sunt in crestere

Conflictele politice, coruptia, dezacordurile cu FMI si relaxarea politicii fiscale din Romania nu sunt ingrediente ale unei piete emergente performante, scrie Financial Times, notand ca factorii negativi incep sa ii depaseasca pe cei pozitivi, iar riscurile sunt in crestere.

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

Marea Britanie cheltuieste saptamanal 25 de milioane de lire sterline pentru monitorizarea britanicilor radicalizati care s-au intors din Siria si Irak

Marea Britanie cheltuieste in fiecare saptamana 25 de milioane de lire sterline pentru supravegherea sustinatorilor gruparii jihadiste Stat Islamic, care s-au intors din Siria si Irak, informeaza Express,.

Klaus Iohannis, intampinat de manifestanti la Festivalul de la Salzburg. Protestatarii cereau presedintelui sa stopeze uciderea cainilor vagabonzi din Romania (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Austria a fost marcata si de un moment neplacut, seful statului fiind intampinat de manifestanti deghizati in caini la Festivalului de la Salzburg, informeaza B1.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )