Libnet.ro
UNICEF

14:00

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena3 Antena3,
Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania

Antena 3 e lider de audienta. De la 1 ianuarie 2015 si pana astazi, pentru un public care conteaza extrem de mult, Antena 3 este postul de televiziune numarul 1 din Romania, devansand canalele. continuă pe Antena3

Cea mai sigura comuna din Romania: Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani

O comuna din judetul Ilfov se poate mandri cu titlul de cea mai sigura localitate din Romania. Ultimul dosar penal a fost scris la Nuci in urma cu 25 de ani. Cei aproximativ 3. 000 de locuitori ai.

Sinaia va avea cea mai inalta telegondola din Romania. Instalatia ajunge la 2.000 de metri

Reprezentantii Primariei Sinaia au demarat proiectul unei telegondole care sa asigure transportul turistilor de la 1. 400 de metri, altitudinea pana la care ajunge in prezent instalatia, pana la 2. 000 de metri. Investitia pentru cea mai inalta telegondola din Romania ajunge la 10 milioane de euro.

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

Imperiul de la Zimnicea al celui mai bogat om din Romania

Cel mai bogat om al Romaniei, Ioan Niculae, are pe malul Dunarii, la Zimnicea, un imperiu cu sapte case, inconjurate de copaci adusi din China. Desi este unul dintre cele mai sarace orase din Romania, declarat.

Sinteza Zilei. Cel mai sarac sat din Romania

O suta de kilometri de la Bucuresti catre Rosiori de Vede. Acolo e polul saraciei in Romania. in Necsesti, judetul Teleorman. 500 de locuitori cu peste 1. 000 de pensionari. Restul, tineri, copii, adulti.

Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Santa Cruz del Islote este o insula putin mai mare decat doua terenuri de fotbal, fiind considerata cea mai aglomerata bucata de pamant din lume. Situata pe coasta Caraibilor, la doua ore de mers cu barca de Columbia, pe insula se afla 90 de case, doua magazine, un restaurant si o scoala.

Partizan, despre Steaua: Este cea mai mare echipa din istoria Europei de Est

Site-ul oficial al lui Partizan gazduieste un articol despre Steaua, inaintea meciului direct de miercuri.

Boa de nisip, cel mai rar sarpe din Romania

Pana acum cativa ani nu s-a incumetat sa atinga un sarpe. Reptilele inca ii inspira teama, dar asta nu l-a impiedicat sa descopere o specie considerata disparuta la noi in tara. Doru Panaitescu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )