Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident cumplit. Un tanar de 21 de ani a murit calcat de o masina condusa de un tanar de 22 de ani

Adevărul Adevărul,
Accident cumplit. Un tanar de 21 de ani a murit calcat de o masina condusa de un tanar de 22 de ani

Un tanar de 21 de ani din Timisoara a murit sambata seara in urma unui grav accident rutier produs pe un drum judetean din Timis. continuă pe Adevărul

Accident cumplit in Constanta. Doi barbati aflati pe o motocicleta au murit dupa ce s-au izbit puternic de un buldoexcavator

Doi barbati au murit vineri seara dupa ce soferul unui buldoexcavator a iesit de pe un drum secundar pe DN2A, Constanta-Slobozia, fara sa acorde prioritate si a lovit in plin o motocicleta ce se deplasa.

Accident cumplit in Bucuresti. O soferita si-a pierdut viata

O persoana a murit si doua au fost ranite intr-un accident pe bd. Camil Ressu, circulatia tramvaielor pe sensul catre sos. Mihai Bravu fiind blocata, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei. Potrivit sursei.

Accident cumplit in Constanta! Au fost striviti de un excavator! Bilant cutremurator

Accident grav in Constanta. Doi barbati au murit vineri seara dupa ce soferul unui buldoexcavator a iesit de pe un drum secundar pe DN2A, Constanta-Slobozia, fara sa acorde prioritate si a lovit in plin.

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )