Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala. continuă pe Hotnews

Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces.

Fiul lui Gino Iorgulescu a comis un grav accident de circulatie

Fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost autorul unui grav accident de circulatie, in Bucuresti, in dimineata zilei de duminica.

Cine era tanarul de 24 de ani, care a murit in accidentul in care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu

Dany Vicol avea 24 de ani si a murit in accidentul rutier in care a fost implicat si Mario, fiul lui Gino Iorgulescu. Tanarul, se indrepta acasa, unde il asteptau doua fetite. Pe pagina de.

Gino Iorgulescu, dupa accidentul mortal provocat de fiul sau: Durerea noastra e de nerostit. Situatia putea fi cu acelasi deznodamant si pentru copilul nostru

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, si sotia sa au transmis, duminica, condoleante familiei tanarului de 24 de ani mort in accidentul provocat de fiul lor, precizand ca situatia putea avea acelasi deznodamant si pentru Mario Iorgulescu, aflat acum in stare grava in spital.

Gino Iorgulescu, dupa accidentul produs de fiul sau, Mario

Familia Iorgulescu a transmis, duminica, un comunicat, dupa ce Mario, fiul presedintelui LPF, a prov.

Familia lui Mario Iorgulescu a reactionat dupa accidentul in urma caruia un tanar si-a pierdut viata

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata. Familia lui a emis un comunicat prin care a transmis condoleante familiei tanarului, care era tatal a doua fetite. Familia lui Mario Iorgulescu, reactie dupa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )