Libnet.ro
UNICEF

06:15

ACCIDENT cumplit in VALCEA: Sase VICTIME, intre care si doi COPII! Interventie DRAMATICA a echipajelor SMURD (VIDEO)

B1 B1,
ACCIDENT cumplit in VALCEA: Sase VICTIME, intre care si doi COPII! Interventie DRAMATICA a echipajelor SMURD (VIDEO)

Un accident cumplit s-a produs marti pe DN7 Ramnicu Valcea - Pitesti, la kilometrul 164, in zona localitatii Milcoiu. Un copil in varsta de doi ani se afla in stop cardio-respirator si alte cinci persoane,. continuă pe B1

Accident grav in judetul Valcea. Cinci victime, printre care si un copil de doi ani

Un accident grav a avut loc, marti, in comuna Milcoiu, judetul Valcea. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, pe fondul unei depasiri neregulamentare. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care si un.

FOTO Controverse, dupa accidentul rutier in care doi oameni au murit inecati in Olt: politistii spun ca au anuntat de mai multe ori lipsa parapetului

Politia Valcea a facut o precizare legata de accidentui de duminica, 1 aprilie, de pe Valea Oltului, in care doi oameni au murit inecati in Olt: Sectia Drumuri Nationale a fost informata in mai multe randuri despre lipsa parapetului de pe DN 7.

UPDATE Accident grav, cu opt victime, in judetul Valcea. Un copil de 2 ani a murit

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi, 3 aprilie, pe DN 7, pe Dealul Negru in judetul Valcea. Opt persoane, din care doi copii, s-au ales cu rani grave. Pentru unul dintre copii, aflat in stop cardiorespirator a fost solicitat elicopterul SMURD.

Accident cumplit pe DN 7. Un motociclist a decedat dupa ce a fost spulberat de un autocamion

Un motociclist a murit, sambata, pe DN 7, Ramnicu Valcea - Sibiu, in urma impactului cu un autocamion. Traficul rutier in zona se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ. Potrivit centrului Infotrafic,.

Trei raniti, printre care doi copii, victime ale unui accident rutier

Trei persoane, dintre care doua minore, au fost ranite astazi in urma unui accident rutier petrecut in apropierea orasului Isaccea.

Accident cumplit in Pitesti. O femeie a murit si un barbat a fost grav ranit, in urma unui accident

Soferul care a provocat accidentul de luni seara, din Pitesti, in urma caruia a murit o femeie, iar .

ACCIDENT CUMPLIT in Timis! Un barbat a murit STRIVIT de o grinda de beton

Un grav accident de munca a avut loc marti, in comuna Dumbravita, judetul Timis. Un barbat de 44 de ani, angajat al unei unei firme producatoare de prefabricate, a murit strivit de o grinda de beton la care.

Sase metode prin care sa previi sforaitul

Multi dintre noi sforaim, iar acest lucru ne poate afecta atat somnul, cat si relatiile. Iata modurile prin care poti reduce sforaitul: 1. Tine gura inchisa: oamenii sunt creati pentru a respira pe.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )