Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei raniti, printre care doi copii, victime ale unui accident rutier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei raniti, printre care doi copii, victime ale unui accident rutier

Trei persoane, dintre care doua minore, au fost ranite astazi in urma unui accident rutier petrecut in apropierea orasului Isaccea. continuă pe Ziarul Bursa

Accident grav la Ploiesti. Sunt cinci victime, printre care si doi copii

Un grav accident a avut loc vineri dupa-amiaza la Ploiesti, pe DN72. La fata locului au fost gasite cinci victime, printre care doi sunt copii. Acestia au suferit traumatisme cranio-cerebrale. La fata loc.

Brasov: Criminalul care si-a omorat sotia si cei doi copii, ARESTAT

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a omorat cu bestialitate sotia si cei doi copii a fost arestat pentru 30 de zile, transmite Digi24. Omul a facut declaratii bizare in fata anchetatorilor, cu.

VIDEO O femeie insarcinata, cu doi copii minori in ingrijire, a ajuns caraus pentru traficantii de droguri din Spania

Parchetul de pe langa Tribunalul Galati a trimis in judecata o grupare infractionala, specializata in traficul cu marijuana, din care face parte si Bolmadir Geanina, o femeie insarcinata, care are alti doi copii cu varsta sub doi ani, ea fiind acuzata de introducerea in tara de droguri de risc.

SUA: Doi copii au fost gasiti fara suflare in masina mamei

O femeie din SUA, in varsta de 20 de ani, a fost arestata, dupa ce cei doi copii ai ei, in varsta de doi ani, respectiv 10 luni, au fost gasiti morti in masina acesteia, legati de scaune. Desi autopsiil.

Doi copii, gasiti fara suflare in masina. Mama acestora ar fi principala vinovata

Doi copii, de doi ani, respectiv 10 luni, au fost gasiti fara suflare in masina mamei lor. Femeia de 20 de ani, Bretania Velasquez, a fost arestata de autoritatile americane. Trupurile neinsufletite.

Disperarea parintilor a doi copii ucisi de un sofer fara permis: instanta le-a redus substantial cuantumul daunelor primite

Parintii copiilor care si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie produs pe 6 septembrie 2016 in localitatea galateana Foltesti au formulat o contestatie in anulare impotriva sentintei pronuntate de Curtea de Apel Galati.

Traian Basescu a dezvaluit trei momente in care a fost mintit de fostul director SRI George Maior (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit in emisiunea Dosar de Politician trei ocazii in care a fost mintit de catre fostul director al SRI George Maior cand l-a chemat pentru a cere informatii. Maior.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )