Libnet.ro
UNICEF

13:30

Accident feroviar in Londra. Sunt mai multe victime dupa ce un tren care avea opt vagoane a deraiat

Antena3 Antena3,
Accident feroviar in Londra. Sunt mai multe victime dupa ce un tren care avea opt vagoane a deraiat

Un tren care avea opt vagoane a deraiat intre garile Wimbledon si Clapham, in Londra. Cel putin patru pasageri au fost raniti in accident, iar alti 300 au fost evacuati. Autoritatile. continuă pe Antena3

Accident mortal in Galati: mai multe victime, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer beat

Un barbat a murit si o femeie a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, sambata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer baut pe DN 2B, intre.

Accident grav in judetul Mures. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite vineri dimineata intr-un accident produs pe DE 60, in localitatea Chendu, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit din decor si a lovit o teava de gaz, a.

Accident mortal pe autostrada A1: mai multe victime

O femeie in varsta de 32 de ani a murit, vineri, in urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, la limita judetelor Arges si Dambovita. Potrivit reprezentantilor.

Accident grav pe DN 1: mai multe victime. Traficul a fost blocat

Patru persoane au fost ranite vineri seara in urma unui accident in care au fost implicate cinci autoturisme, pe DN1 intre localitatile Codlea si Vladeni, informeaza purtatorul de cuvant al.

Bursa Romana de Marfuri: Piata gazelor naturale nu este afectata daca resursele sunt tranzactionate pe doua sau mai multe burse

Romania are de castigat cu o piata a gazelor naturale care functioneaza pe bursa, iar lichiditatea pietei nu este afectata daca resursele sunt tranzactionate pe doua sau mai multe burse de gaze naturale: aceasta este concluzia unei intalniri informale organizate joi de Bursa Romana de Marfuri.

Chiritoiu: Profiturile si comisioanele bancilor romanesti sunt mai mari decat in alte state din UE

Profiturile si comisioanele practicate de bancile din Romania sunt mai mari decat in alte state din Uniunea Europeana, iar concurenta nu prea functioneaza, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, care adauga ca a prezentat in Parlament mai multe solutii pentru a veni in sprijinul consumatorilor.

VIDEO Tanar surprins de jandarmi in timp ce se droga. Asupra lui s-au gasit mai multe doze de marijuana

Un barbat din Galati, in varsta de 27 ani, este anchetat pentru detinere si consum de substante interzise dupa ce jandarmii au gasit asupra sa mai multe pliculete cu marijuana.

Incident pe aeroportul Orly. Un sirian a fortat mai multe puncte de control

Un sirian de 27 de ani a fost retinut joi pe aeroportul Orly din Paris, dupa ce a fortat mai multe puncte de control si a reusit sa patrunda pe pista, unde a incercat sa se apropie de un avion.

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor SPCRPCiV) Bucuresti are deschise, incepand de astazi, mai multe ghisee, informeaza Prefectura Municipiului Bucuresti, prin intermediul unui comunicat de presa.

Mai multe ghisee deschise la Serviciul Permise Bucuresti. Timp de patru ore in fiecare zi cele doua schimburi se vor suprapune

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor SPCRPCIV) Bucuresti are deschise, incepand de luni, mai multe ghisee. Activitatea cu publicul se va desfasura in doua schimburi, intre 8. 00 si 19. 00, iar timp de patru ore cele doua schimburi se vor suprapune pentru a reduce timpul de asteptare si pentru a micsora termenele de eliberare a documentelor si de programare la proba practica a examenului de obtinere a permisului auto, scrie news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )