Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident feroviar in Vaslui. O masina a fost lovita de tren. Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident feroviar in Vaslui. O masina a fost lovita de tren. Trei persoane au fost ranite

Un accident feroviar s-a produs, vineri dimineata, in judetul Vaslui. Este vorba despre garnitura Galati-Iasi, care a intrat in coliziune cu un autoturism. in urma accidentului, trei persoane. continuă pe Antena3

FOTO Grav accident feroviar in Vaslui. Un autoturism a fost lovit de tren la Gara Rosiesti: 3 persoane incarcerate

Un grav accident feroviar s-a produs vineri, 15 decembrie, in judetul Vaslui, la trecerea de nivel de cale ferata din localitatea Gara Rosiesti.

Accident feroviar in Vaslui. O masina a fost lovita de tren. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite

UPDATE 11:20:Una dintre victime accidentului feroviar, un tanar de 30 de ani, a murit. Un accident feroviar s-a produs, vineri dimineata, in judetul Vaslui. Este vorba despre garnitura.

Masina de transport lovita de un tren, la Miercurea Ciuc; soferul a fost transportat la spital

Un autocamion al unei firme de curierat a fost lovit joi de un tren Regio, la o trecere la nivel cu calea ferata, la Miercurea Ciuc, soferul fiind transportat la spital, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita, Alina Ciubotariu, potrivit Agerpres.

Accident grav la metrou. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1

Un accident grav a avut loc marti seara in Capitala. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1. Metroul circula pe un singur fir pe Magistrala 1. Calatorii aflati la stat.

Accident cumplit: Autobuz scolar, lovit de tren: Patru morti si mai multi raniti

Accident feroviar grav. Un autobuz scolar a fost lovit de un tren regional in regiunea Mialas, in apropiere de Perpignan. Din primele informatii, bilantul provizoriu arata: patru morti si sapte.

Accident grav la metrou. O femeie a decedat dupa ce a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1

Un accident grav a avut loc marti seara in Capitala. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1. Metroul circula pe un singur fir pe Magistrala 1. Calatorii aflati la stat.

O tanara a fost lovita cu pumnii in fata de catre sot pentru ca a refuzat sa-i dea bani de cafea

O femeie, in varsta de 20 de ani, din orasul Motru, judetul Gorj, a fost batuta, marti,cu pumnii in fata de catre de sotul ei, in varsta de 28 de ani, dupa ce a refuzat s.

Un cioban din Vaslui a fost gasit mort intr-o fantana

Un cioban, in varsta de 55 de ani, din judetul Vaslui, a fost gasit mort intr-o fantana din apropierea locuintei, acesta fiind gasit de fratele sau. Dupa ce barbatul a alertat.

Doua minore din Braila sustin ca au fost violate de trei indivizi pe un camp. Una dintre victime l-a cunoscut pe un agresor pe Facebook

Politia din Braila in alerta dupa ce doua adolescente au reclamat in aceasta dimineata ca au fost violate de trei indivizi. Una dintre victime l-ar fi cunoscut pe unul dintre agresori pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2746 seconds )