Libnet.ro
UNICEF

15:45

Accident grav in apropiere de Capitala, soferul vinovat a fugit

Antena3 Antena3,
Accident grav in apropiere de Capitala, soferul vinovat a fugit

Accident grav in apropiere de Capitala, in comuna Pantelimon, pe DN3, unde traficul se desfasoara cu dificultate. Soferul vinovat a fugit de la fata locului. Doua autovehicule au fost implicate, cauza. continuă pe Antena3

Accident grav in apropiere de Capitala, soferul vinovat s-a predat la politie

Accident grav in apropiere de Capitala, in comuna Pantelimon, pe DN3, unde traficul se desfasoara cu dificultate. Soferul vinovat a fugit de la fata locului. Doua autovehicule au fost implicate, cauza.

GRAV accident rutier in apropiere Capitala! O masina s-a rasturnat. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini au fost implicate, duminica, intr-un accident rutier in comuna Pantelimon, pe DN3, una dintre ele, in care se aflau trei persoane si un catel, rasturnandu-se. Cauza principala a accidentului.

Accident grav in Prahova. Cinci autoturisme au fost implicate. Sunt mai multe victime

Un accident rutier grav a avut locin localitatea prahoveana Loloiasca, circulatia fiind blocata pe DN 1B, intre Ploiesti si Mizil. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova au.

ACCIDENT grav in Romania! S-au ciocnit frontal! Bilantul e cutremurator

Un grav accident de circulatie a avut loc vinderi seara in judetul Mures. Doua persoane au murit si o alta a fost ranita, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Reprezentantii Inspectoratului.

Accident grav pe DN 15. Doua persoane au murit, iar una e in stare grava dupa ce doua masini s-au ciocnit

Doua persoane au murit si alta a fost ranita grav in urma unui accident rutier produs vineri seara pe DN 15, in localitatea mureseana Brancovenesti, circulatia fiind blocata. Potrivit Inspectoratului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )