Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV accident rutier in apropiere Capitala! O masina s-a rasturnat. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in apropiere Capitala! O masina s-a rasturnat. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini au fost implicate, duminica, intr-un accident rutier in comuna Pantelimon, pe DN3, una dintre ele, in care se aflau trei persoane si un catel, rasturnandu-se. Cauza principala a accidentului. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Prahova! Cinci masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, in apropiere de Mizil, Prahova. in accident au fost implicate cinci masini in care se aflau zece persoane. O femeie si un copil au fost raniti grav si au fost.

GRAV accident rutier in Gorj! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, sambata dimineata, in localitatea Vart, judetul Gorj. Soferul, in varsta de 49 de ani, a pierdut controlul volanului si masina s-a izbit de un cap de pod. Un.

Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei. Cel mai grav accident rutier care s-a petrecut in Romania pare sa fie o [] .

Accident rutier in apropiere de granita cu Bulgaria

Accidentul s-a produs in noaptea de 10 spre 11 octombrie, in apropiere de localitatea de frontiera Negru Voda, judetul Constanta.

GRAV accident in Vaslui! A fost activat planul rosu. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica seara, in localitatea Ivanesti, judetul Vaslui, cinci persoane fiind ranite. Din primele informatii, este vorba despre cinci victime, trei adulti si doi minori, toate.

Grav accident langa Huedin, la iesirea spre Oradea. Doi adulti si doi copii au fost dusi de urgenta la spital, dupa ce o masina s-a ciocnit cu un TIR

Circulatia pe DN 1 E 60, la iesirea din Huedin spre Oradea, a fost reluata abia in jurul orei 16. 45, dupa ce in zona a avut loc un accident grav, vineri, 12 octombrie, in jurul orei 15.

Leonard Doroftei este distrus! Fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

Accident rutier produs pe fondul neatentiei. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un barbat de 69 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a acrosat un alt autovehicul cu masina pe care o conducea, in conditiile in care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers.

Accident rutier cutremurator: Doi barbati au fost spulberati pe trotuar de un tanar fara permis

Un barbat de 27 de ani a murit dupa ce a fost spulberat pe trotuar de o masina condusa de un baiat de 18 ani, fara carnet. Alaturi de tanarul ucis era un verisor, in varsta de 47 de ani, care a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )