Libnet.ro
UNICEF

13:00

Accident grav, pe Autostrada A2. Un copil de trei ani a murit, iar parintii si fratii sai, in stare grava la spital

Antena3 Antena3,
Accident grav, pe Autostrada A2. Un copil de trei ani a murit, iar parintii si fratii sai, in stare grava la spital

Un grav accident rutier a avut loc vineri dimineata, pe Autostrada A2, in apropiere de Medgidia. Un copil de trei ani si-a pierdut viata, in timp ce parintii sai si alti doi frati au ajuns . continuă pe Antena3

Accident grav pe Autostrada Soarelui: Un baietel de 3 ani a murit, iar surorile si parintii sai au fost raniti

Un copil de trei ani a murit, iar doua fetite - de un an si de sapte ani, precum si parintii acestora au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante, informeaza News. ro.

Grav accident pe Autostrada Soarelui. Un copil de trei ani a murit, iar un bebelus este in coma

Un copil in varsta de trei ani a murit, iar un bebelus de un an este un coma, dupa ce masina in care se aflau a lovit un TIR, vineri dimineata, pe Autostrada Soarelui.

Accident grav pe A1. Trei persoane au fost ranite. Una dintre ele este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza.

Accident grav in Constanta. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au rasturnat

Accident in Constanta, soldat cu trei victime. Impactul violent dintre doua autoturisme a facut ca unul din acestea sa se rastoarne, iar pasagerii sa ramana incarcerati, potrivit.

Accident grav pe A2, in aceasta dimineata. Un baietel de trei ani a murit si alte patru persoane au fost ranite, copii si adulti

Accident grav pe A2, pe 1 septembrie, un copil de 3 ani a murit. Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata pe Autostrada 2 A2) , la km 188-189, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, fiind implicata.

Accident teribil in Vaslui. Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care intra in curtea spitalului

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri in fata Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Accident grav pe autostrada! Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata

Trei persoane au fost ranite vineri in urma unui accident rutier pe A1, la km 56. Una dintre persoane este incarcerata. potrivit Biroul de Politie Autostrada A1. Politistii care au ajuns la fata.

ACCIDENT CUMPLIT in aceasta seara! Au murit pe loc!

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

A vazut o fetita de trei ani, cu un biberon in mana, ratacind prin apa care le-a inundat orasul. S-a apropiat de ea si a intrebat-o unde ii sunt parintii. Copila i-a spus ca ...

Un tanar se poate considera salvatorul unei fetite de trei ani din Pearland, Texas, dupa ce a zarit-o, de la fereastra casei sale, ratacind prin apa adusa de uraganul Harvey peste oras. Renz Michael se.

Cutremurator! Cine este soferul care a provocat accidentul de pe Autostrada Soarelui. Un copil de trei ani a murit

Soferul care a provocat un accident deosebit de grav, pe Autostrada Soarelui, vineri dimineata, soldat cu un copil mort si mai multi raniti, este un preot din judetul Cluj. Potrivit libertatea. ro,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )