Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe autostrada! Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata

B1 B1,
Accident grav pe autostrada! Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata

Trei persoane au fost ranite vineri in urma unui accident rutier pe A1, la km 56. Una dintre persoane este incarcerata. potrivit Biroul de Politie Autostrada A1. Politistii care au ajuns la fata. continuă pe B1

Accident grav pe A1. Trei persoane au fost ranite. Una dintre ele este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza.

Accident grav in Constanta. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au rasturnat

Accident in Constanta, soldat cu trei victime. Impactul violent dintre doua autoturisme a facut ca unul din acestea sa se rastoarne, iar pasagerii sa ramana incarcerati, potrivit.

Accident grav pe Autostrada Soarelui: Un baietel de 3 ani a murit, iar surorile si parintii sai au fost raniti

Un copil de trei ani a murit, iar doua fetite - de un an si de sapte ani, precum si parintii acestora au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, la fata locului deplasandu-se mai multe ambulante, informeaza News. ro.

Explozie puternica intr-un bloc din Constanta! Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite

O explozie s-a produs, joi seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Constanta. Explozia a fost urmata de un incendiu, iar o femeie si copilul sau au murit. Se pare ca un barbat ar fi reusit sa iasa.

Accident grav pe A2, in aceasta dimineata. Un baietel de trei ani a murit si alte patru persoane au fost ranite, copii si adulti

Accident grav pe A2, pe 1 septembrie, un copil de 3 ani a murit. Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata pe Autostrada 2 A2) , la km 188-189, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, fiind implicata.

Accident grav in Ialomita. Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autobuz s-a rasturnat

Un autobuz care circula pe ruta Bucuresti-Slobozia s-a rasturnat vineri dupa-amiaza intre localitatile ialomitene Munteni Buzau si Sarateni, iar sase persoane au fost ranite. Potrivit B.

Explozie puternica in Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

O bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat joi in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, iar mai multe persoane care se aflau intr-un autobuz au fost ranite, potrivit.

Accident pe A1, in judetul Dambovita: Trei persoane ranite, una este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza accidentului, informeaza Biroul de Politie Autostrada A1.

Accident pe A1. Trei oameni au fost raniti, iar o persoana a ramas incarcerata

Trei persoane au fost ranite, in urma unui accident produs pe A1. Una dintre victime este incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza accidentului, informeaza Biroul de Politie Autostrada A1.

Accident grav, pe Autostrada A2. Un copil de trei ani a murit, iar parintii si fratii sai, in stare grava la spital

Un grav accident rutier a avut loc vineri dimineata, pe Autostrada A2, in apropiere de Medgidia. Un copil de trei ani si-a pierdut viata, in timp ce parintii sai si alti doi frati au ajuns .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )