Libnet.ro
UNICEF

14:45

Accident grav in Barlad. O fetita de sapte ani, dusa de urgenta la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea

Antena3 Antena3,
Accident grav in Barlad. O fetita de sapte ani, dusa de urgenta la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea

O fetita de sapte ani din Barlad a suferit rani grave in urma unui accident petrecut acasa. A fost dusa de urgenta la spital. Se pare ca un dulap a cazut peste micuta si i-a cauzat leziuni grave. continuă pe Antena3

A plecat de acasa in urma cu sase zile, iar de atunci parca a intrat in pamant. O fetita de sapte ani din Hunedoara este cautata peste tot de politisti

O fetita de 7 ani, din municipiul Petrosani, este cautata de politisti dupa ce tatal minorei a reclamat faptul ca aceasta a plecat de acasa, in urma cu sase zile, impreuna cu un barbat de 44 ani, pentru.

Ce se va intampla cu copila de sapte ani gasita intr-un beci si cu fratii ei gemeni, dupa calvarul trait in ultimele sapte zile

Timp de sapte zile, Delia, o fetita de sapte ani din Petrosani plecata de acasa impreuna cu un om al strazii, a dormit pe strazi si in beciuri impreuna cu acesta, fara ca familia ei sa mai stie de ea. A fost data in urmarire nationala, cu intarziere de trei zile, iar politisii au gasit-o joi dimineata, adapostita sub scara unui bloc dezafectat printre gunoaie.

Copila de sapte ani disparuta fara urma. O cauta zeci de politisti dupa ce a fost luata, de o saptamana, de un om al strazii

Zeci de politisti au impanzit strazile municipiului Petrosani in cautarea unei copile de sapte ani, care a disparut de la 1 noiembrie. Minora plecase la cersit in cimitir, insotita de un om al strazii.

Copila de sapte ani disparuta de aproape o saptamana, dupa ce a plecat la cimitir cu un om al strazii

Un localnic s-a plans Politiei ca fiica sa in varsta de sapte ani a plecat de acasa, impreuna cu un om al strazii, si nu a mai revenit de la 1 noiembrie.

Accident grav in Capitala cu opt masini: sunt mai multe victime

Un accident de amploare a avut in Bucuresti, la intersectia Bulevardului Iuliu Maniu cu Strada Valea Lunga. in accidentul rutier au fost implicate 3 autovehicule in miscare, dar au fost lovite si alte 5 masini.

Accident grav in Iasi, cu cinci masini implicate. Sunt patru victime

Un accident in care au fost implicate cinci masini a avut loc pe DN28, la intrarea in localitatea ieseana Letcani. Patru persoane au fost ranite. Accidentul s-a soldat cu ranirea a patru persoane, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )