Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident grav in Braila. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce un sofer a adormit la volan

Playtech Playtech,
Accident grav in Braila. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce un sofer a adormit la volan

Cinci persoane, intre care si un copil de patru ani, au fost ranite, luni, dupa un accident grav intamplat pe Drumul European 584, in judetul Braila. Soferul, din judetul Galati, a adormit la volan, iar autoturismul pe care il conducea a intrat pe contrasens. Accident grav in Braila: cinci persoane ranite, dupa ce un sofer . continuă pe Playtech

Accident grav pe DN 13: mai multe victime. Traficul este paralizat

Accident pe DN13 Brasov -Targu Mures. Cinci persoane au fost ranite dupa ce o masina s-a izbit de un TIR intr-o curba la iesirea din localitatea Rupea spre Sighisoara. Din informatiile pe care le.

FOTO VIDEO Luxemburgul, lovit de o tornada masiva Sapte persoane au fost ranite

Sapte persoane au fost ranite vineri, dintre care una grav, in urma trecerii unei tornade prin sud-vestul Luxemburgului, care a provocat si multe pagube materiale, potrivit unui nou bilant al autoritatilor, relateaza Agerpres, citand AFP.

VIDEO Mocanita plina cu turisti de pe Valea Vaserului a deraiat. Cel putin sase persoane au fost ranite

Spre locul incidentului au fost directionate trei echipaje SMURD, trei ambulante si un echipaj de pompieri de la Sectia Viseu de Sus.

Soferita neatenta. Doua persoane au fost ranite, intr-un accident produs la Ludesti

O soferita de 34 de ani a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Accidentul a avut loc, joi, pe DJ 702 L Ludesti-Scheiu de Jos.

UPDATE Locomotiva Mocanitei a deraiat in judetul Maramures 12 persoane au fost ranite

12 persoane au fost ranite, sambata, dupa ce locomotiva Mocanitei a deraiat pe Valea Vaserului, in judetul Maramures. intre acestea se afla si un copil, relateaza Mediafax.

Accident cumplit pe autostrada A1. Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Sapte persoane au fost ranite, intre care trei copii, in urma unui accident produs, duminica dupa-amiaza, pe autostrada A1, in judetul Arad, traficul fiind blocat pe un sens de mers. Potrivit.

Accident grav in Arad. Cinci raniti, intre care trei copii

Cinci oameni, intre care trei copii, au fost raniti intr-un accident rutier produs, in noaptea de vi.

Tornada in Luxembourg: 19 persoane au fost ranite

O tornada a lovit Luxembourgul, vineri, fenomen soldat cu ranirea a 19 persoane. Tot vineri, in sudul Germaniei, 15 fotbalisti au fost raniti de fulger, relateaza AP.

Tragedie in Tanzania! Cel putin 62 de persoane au murit si 70 au fost grav ranite, dupa ce o cisterna cu combustibil a sarit in aer

Tragedie in Tanzania! Cel putin 62 de persoane si-au pierdut viata, dupa ce o cisterna cu combustibil a sarit in aer in orasul Morogoro. Incidentul s-a petrecut sambata dimineata, imediat dupa ce.

Accident grav in Sibiu. Trei victime, printre care o tanara insarcinata in varsta de 17 ani

Soferul unui taxi si doi pasageri, intre care o gravida in varsta de 17 ani, ani au fost accidentati, luni, in Medias, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de autoturism care nu a acordat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )