Libnet.ro
UNICEF

16:45

Accident grav in Brasov. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident grav in Brasov. Sunt mai multe victime

Doua persoane au fost ranite, una fiind incarcerata, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe DN 13 Brasov-Sighisoara, in zona Hanul din Ardeal, a informat purtatorul de cuvant al. continuă pe Antena3

Accident grav in Brasov. Coliziune intre un TIR si un camion

Doua persoane au fost ranite, una fiind incarcerata, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe DN 13 Brasov-Sighisoara, in zona Hanul din Ardeal, a informat purtatorul de cuvant al.

ACCIDENT GRAV soldat cu VICTIME, comis de un politician PSD! INFORMATII DE ULTIMA ORA (FOTO)

Un politician PSD a fost implicat intr- un accident grav in urma caruia au fost inregistrate patru victim. Incidentul a avut loc la Caransebes, unde masina condusa de consilierul local PSD, Florin Bogdea a.

Dupa revolutia fiscala, jumatate din contractele de munca sunt pe salariul minim sau sub acest nivel, mai multe decat in 2017

Numarul contractelor de munca inregistrate a scazut ca urmare a modificarilor legislatiei fiscale intrate in vigoare la 1 ianuarie 2018. Totodata, sunt tot mai multe contracte la limita salariului minim pe economie sau chiar sub acest nivel, iar.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, luni seara, mai multe avertizari nowcasting de ceata valabila pentru zece judete. Se va semnala ceata densa care va scadea vizibilitatea sub doua sute de metri, iar local sub 50 de.

CITR Group: Romania are mai multe companii de impact, insa structura lor s-a inrautatit: avem cu 7% mai putine companii finantabile

Romania are cu 19% mai multe companii de impact, insa cu o structura erodata. Ponderea companiilor in dificultate a crescut, de la 43% in 2015, la 50% la finalul anului 2016 si avem cu 7% mai putine companii de impact finantabile, potrivit celei de-a patra editii a studiului CITR Group privind evolutia companiilor de impact. Totusi, un semnal pozitiv este dat de faptul ca cele mai multe firme restructurabile sunt cele pe profit.

Peste 25.300 de locuri de munca vacante la nivel national/ Cele mai multe, pentru lucrator comercial si agent de securitate

Peste 25. 300 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cela mai multe - 1. 480 - fiind pentru lucrator comercial, agent de securitate si muncitor necalificat in industria confectiilor, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), scrie news. ro.

Peste 25.300 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe, pentru lucrator comercial si agent de securitate

Peste 25. 300 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cela mai multe - 1. 480 - fiind pentru lucrator comercial, agent de securitate si muncitor necalificat in industria confectiilor, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2018: cine sunt artistii care concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Cantaretii Andra, Smiley si Irina Rimes au cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2018, care vor fi acordate pe 16 aprilie, la Sala Radio din Bucuresti.

Mai multe modificari ale Codului fiscal vor fi aprobate de Guvern

Guvernul urmeaza sa discute in sedinta de joi o ordonanta de urgenta cu mai multe modificari ale Cod.

Mai multe servicii publice din Bucuresti, delegate catre 9 companii municipale. Opozitia va ataca hotararile

Consiliul General al Capitalei a aprobat, miercuri, mai multe proiecte de hotarare in baza carora servicii precum administrarea parcajelor, managementul traficului, intretinerea arterelor de circulatie sau a spatiilor verzi vor fi delegate celor 9.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )