Libnet.ro
UNICEF

20:15

Accident grav in Bucuresti. O tanara de 19 ani a murit

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Bucuresti. O tanara de 19 ani a murit

O tanara de 19 ani si-a pierdut viata aseara, intr-un accident produs in Capitala. Fata se afla intr-o masina al carui sofer nu a cedat trecerea intr-o intersectie si a lovit un alt autoturism. continuă pe Adevărul

Accident cumplit in Bucuresti. O tanara de 19 ani a decedat

O tanara de 19 ani a decedat, vineri noapte, dupa ce masina in care se afla a intrat in coliziune cu un alt autovehicul pe Str. Televiziunii, informeaza vineri Brigada Rutiera a Capitalei. in jurul.

Accident grav produs de un sofer de 83 de ani. Barbatul a taiat calea unui autobuz si a intrat in coliziune violenta cu el

Un sofer in varsta de 83 de ani a ajuns in stare grava la spital, dupa un accident rutier produs intr-o intersectie din Hunedoara. Barbatul nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz.

Accident mortal in Prahova. Un barbat de 73 de ani a murit sub ochii celor patru fii ai sai si ei grav raniti

Un barbat in varsta de 73 de ani a murit, vineri dimineata, intr-un accident petrecut pe DN1A, in dreptul localitatii Cocorastii Colt. Alte patru persoane, toti copiii batranului, au fost grav ranite.

VIDEO Un sofer prea obosit, plecat de la o inmormantare, a produs un accident grav. 7 persoane au ajuns la spital, soferul vinovat fiind cel mai rau ranit

Accident grav, in aceasta seara, in Dambovita. 7 persoane au fost ranite in urma ciocnirii dintre 3 autoturisme. Vinovat de producerea accidentului ar fi, spun politistii, soferul unei Dacii Solenza. Acesta se intorcea de la un priveghi urmat de inmormantare, iar oboseala si-a spus cuvantul.

Accident grav pe DN 1A, intre un microbuz si un TIR. Sase persoane au fost ranite. Traficul este blocat

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe DN 1A, in localitatea damboviteana Lucianca din comuna Butimanu. Potrivit Politiei, este vorba de o coliziune intre un microbuz si un tir. Sase persoane sunt ranite, dar constiente.

Taximetristii din Galati care au batut cu salbaticie un tanar de 19 ani, chiar de ziua lui, vor fi concediati. Primaria: Le vom retrage licentele de transport!

Reprezentantii societatii care avea contracte cu soferii implicati in incident au scris pe o retea de socializare ca la nivelul firmei de taximetrie a fost demarata o ancheta si ca cel mai probabil se va renunta la soferii suspectati ca l-au agresat pe tanarul de 19 ani.

VIDEO Benfica vs Eintracht Frankfurt 4-2 / Hat-trick pentru Joao Felix (19 ani)

Benfica si Eintracht au facut spectacol la Lisabona, gazdele s-au impus cu 4-2, insa cel mai mare castig al portughezilor nu pare a fi rezultatul ci Joao Felix, care a devenit cel mai tanar marcator al unui hat-trick in Europa League la doar 19 ani si 152 de zile.

Caz revoltator in Galati! Un tanar de 19 ani, lovit cu pumnii, picioarele si batele de baseball de un grup de taximetristi

Un tanar din Galati a fost batut fara mila de mai multi taximetristi. Robert, un tanar de 19 ani, si-a sarbatorit ziua de nastere la un restaurant din Galati si dupa petrecere a chemat un taxi.

VIDEO Tanar de 19 ani, batut cu bestialitate de mai multi taximetristi in Galati

Un tanar de 19 ani din Galati are nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale dupa ce a fost batut cu bestialitate de mai multi soferi de taxi, in noaptea de sambata spre duminica. Politia din Galati a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, furt si distrugere.

Tanar de 19 ani, batut crunt de mai multi taximetristi (VIDEO)

Un tanar de 19 ani a fost batut crunt de mai multi taximetristi, in judetul Galati. Baiatul si-a serbat ziua de nastere la un local de langa Lacul Brates si, spre dimineata, a chemat un taxi pentru a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )