Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tanar de 19 ani, batut crunt de mai multi taximetristi (VIDEO)

B1 B1,
Tanar de 19 ani, batut crunt de mai multi taximetristi (VIDEO)

Un tanar de 19 ani a fost batut crunt de mai multi taximetristi, in judetul Galati. Baiatul si-a serbat ziua de nastere la un local de langa Lacul Brates si, spre dimineata, a chemat un taxi pentru a . continuă pe B1

VIDEO Tanar de 19 ani, batut cu bestialitate de mai multi taximetristi in Galati

Un tanar de 19 ani din Galati are nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale dupa ce a fost batut cu bestialitate de mai multi soferi de taxi, in noaptea de sambata spre duminica. Politia din Galati a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente, furt si distrugere.

Tanar de 19 ani a fost batut crunt de mai multi taximetristi (VIDEO)

Un tanar de 19 ani a fost batut crunt de mai multi taximetristi, in judetul Galati. Baiatul si-a serbat ziua de nastere la un local de langa Lacul Brates si, spre dimineata, a chemat un taxi pentru a .

Caz revoltator in Galati! Un tanar de 19 ani, lovit cu pumnii, picioarele si batele de baseball de un grup de taximetristi

Un tanar din Galati a fost batut fara mila de mai multi taximetristi. Robert, un tanar de 19 ani, si-a sarbatorit ziua de nastere la un restaurant din Galati si dupa petrecere a chemat un taxi.

VIDEO Constanta: Altercatie intre un pieton care a traversat neregulamentar si mai multi politisti

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Constanta a precizat miercuri, in urma aparitiei in spatiul public a unei inregistrari video cu o altercatie in care au fost implicati un barbat care a traversat neregulamentar si mai multi politisti, ca interventia acestora a fost conform normelor legale in conditiile in care pietonul a devenit agitat si a incercat sa fuga, relateaza Agerpres.

SOC in Romania! Mai multi oameni AU GASIT bancnote de 200 de lei, REALE, PE STRADA si le-au dus la politie: Ce au aflat, intrece orice imaginatie

A plouat cu bani in Suceava! Mai multi oameni de acolo au gasit bancnote de 200 de lei pe strada in zona centrala a municipiului.

Adina avea doar 19 ani cand a ajuns la spital si i-a socat pe medici. Niciunul nu mai vazuse asa ceva pana atunci. Dupa ani de terapie, fata a reinvatat sa traiasca

Adina avea doar 19 ani cand a ajuns la spital si i-a socat pe medici. Niciunul nu mai vazuse asa ceva pana atunci. Cazul Adinei Macoveiciuc a ajuns in atentia opiniei publice in anul 2013. Povestea ei a soc.

Ce s-a intamplat cu tanara care la 19 ani cantarea 16 kilograme. Pana la majorat fata a fost hranita doar cu lapte si apa cu zahar

Adina se afla la Centrul de Recuparare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Mitocu Dragomirnei, judetul Suceava, inca din 2014. Dupa ani de terapie, tanara a facut progrese la care multi nici macar nu sperau, avand in vedere problemele de sanatate pe care le avea cand a fost adusa. Acum, Adina se alimenteaza normal, poate sa vorbeasca, isi foloseste mainile si a invatat sa scrie. Tanara le-a oferit un interviu jurnalistilor de la TVR Iasi.

Statul nu se lasa si cere mai multi bani din dividendele Transgaz. La Nuclearelectrica, Fondul Proprietatea i-a luat-o inainte

Actionarii Transgaz si Nuclearelectrica se pot astepta la dividende mai mari decat cele propuse initial de sefii celor doua companii, dupa ce Ministerul Economiei si Fondul Proprietatea au cerut distributii mai generoase din partea acestora.

DUPA CUM ERA DE ASTEPTAT: Statul cere mai multi bani de la Transgaz

Ministerul Economiei a completat ordinea de zi a adunarii generale a actionarilor Transgaz din data de 23 aprilie cu un punct privind distribuirea unui dividend brut de 37,89 lei/actiune, mai mare decat cel propus de conducerea companiei la jumatatea lunii martie de 21,66 lei/titlu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )