Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Buzau! Un autobuz a fost proiectat intr-o casa funerara: Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Buzau! Un autobuz a fost proiectat intr-o casa funerara: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune, sambata seara, in zona spitalului judetean din Buzau, cu un autobuz fara pasageri, potrivit. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN 1: mai multe victime. Traficul a fost blocat

Patru persoane au fost ranite vineri seara in urma unui accident in care au fost implicate cinci autoturisme, pe DN1 intre localitatile Codlea si Vladeni, informeaza purtatorul de cuvant al.

Accident grav in Italia. Cinci romani, victime in urma unui impact devastator

Accident grav a avut loc in localitatea italiana Palosco. in urma impactului, doi minori au murit, iar alti trei au fost grav raniti. Toate victimele accidentului sunt de nationalitate.

Accident grav in Canada. Doua cisterne au explodat. Morti si zeci de raniti (FOTO si VIDEO)

Aproximativ 100 de persoane au fost ranite si trei si-au pierdut viata, in urma unui grav accident in lant produs ieri pe autostrada 2 in apropiere de Edmonton, Canada, anunta.

Accident grav in judetul Mures. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite vineri dimineata intr-un accident produs pe DE 60, in localitatea Chendu, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit din decor si a lovit o teava de gaz, a.

Tocmai a avut un accident GRAV in Turnu Severin. A intervenit SMURD-ul! Din pacate, s-a intamplat...

Comisarul sef al Garzii de Mediu Mehedinti, Catalin Tutilescu, sotul cantaretei de muzica populara Emilia Dorobantu, a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie ce se.

Presupusul amant al Mariei Constantin, ACCIDENT GRAV in Drobeta Turnu Severin. A intervenit SMURD-ul! Din pacate, s-a intamplat...

Comisarul sef al Garzii de Mediu Mehedinti, Catalin Tutilescu, sotul cantaretei de muzica populara Emilia Dorobantu, a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie ce se.

Accident grav in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti, intr-un accident rutier urmat de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru.

Accident grav in Bucuresti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat miercuri dimineata in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, evenimentul avand loc pe Splaiul Dudescu, au informat reprezentantii ISU.

Accident grav in Constanta. O masina a cazut intr-o groapa de cinci metri, peste un muncitor

Un muncitor a fost lovit de o masina, miercuri dimineata, pe o strada din Constanta, in timp ce lucra intr-o groapa sapata pentru instalarea unor conducte, in care a ajuns si autoturismul.

Accident grav pe DN 64. Un carutas a ajuns la spital

Un barbat a ajuns, vineri-seara, 3 noiembrie 2017, la spital, in urma unui accident rutier petrecut pe drumul national 64, in judetul Olt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )