Libnet.ro
UNICEF

22:31

Accident GRAV in Buzau: Trei masini s-au ciocnit. Bilantul victimelor

B1 B1,
Accident GRAV in Buzau: Trei masini s-au ciocnit. Bilantul victimelor

Trei autovehicule au fost implicate intr-un accident rutier produs, sambata, in Buzau, in urma caruia o femeie a murit si alte trei persoane au fost ranite. Accidentul a avut loc pe DN 10 Buzau - Brasov,. continuă pe B1

Un microbuz plin de pasageri, implicat intr-un accident grav in Constanta.Cel putin sase victime - VIDEO

Un accident grav s-a produs, marti noapte, in municipiul Constanta. Trei masini, printre care si un microbuz pentru transport persoane, s-au ciocnit la intersectia a doua bulevarde. in urma impactului,.

Accident in centrul orasului Targoviste, cu trei masini implicate. Martorii spun ca unul dintre soferi a fugit de la fata locului

Trei masini au fost avariate serios, miercuri, in centrul Municipiului Targoviste. Accidentul a avut loc chiar in dreptul Parcului Mitropoliei din oras.

Accident grav cu sase victime in Buzau. A fost activat planul rosu de interventie

Sase persoane sunt ranite grav, cu traumatisme multiple, in urma unui accident petrecut pe DN2C, pe raza orasului Pogoanele din judetul Buzau, dupa o coliziune intre un microbuz de calatori si un tractor,.

Accident grav in Gorj, cu un microbuz: mai multe victime. Planul rosu de interventie a fost activat

Un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu o masina, in judetul Gorj. Planul rosu de interventie a fost activat. in urma impactului, cel putin zece persoane au fost ranite. ISU Gorj a fost solicitat.

Accident grav in Galati. Planul rosu de interventie a fost activat

La nivelul judetului Galati a fost activat vineri seara Planul Rosu de Interventie, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme in satul Gara Berheci, a declarat purtatorul de cu.

Accident grav in Suceava, dupa ce un sofer a adormit la volan. Sunt cinci victime

Cinci persoane au ajuns miercuri dupa-amiaza la spital, in urma unui accident rutier produs pe drumul european E85, in localitatea Romanesti, a informat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata. La.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )