Libnet.ro
UNICEF

08:30

Accident grav in Cluj. Un autoturism a intrat intr-o statie de autobuz - VIDEO

Antena3 Antena3,
Accident grav in Cluj. Un autoturism a intrat intr-o statie de autobuz - VIDEO

Un accident rutier soldat cu doua victime, a avut loc, vineri seara, in jurul orei 19:00, in Cluj. Din primele informatii, a avut loc o coliziune intre doua autoturisme, in urma impactului. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Salaj. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in judetul Salaj, provocat de un adolescent baut si fara permis. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si alti doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in judetul Constanta. Patru persoane au fost ranite

Un grav accident a avut loc, marti, pe DN3, la iesirea din localitatea Viisoara, din judetul Constanta. Cel putin o persoana a ramasincarcerata, o alta persoana este in stare de coma si.

Accident grav in Mehedinti: O persoana a murit si alte opt au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs marti in judetul Mehedinti, o persoana pierzandu-si viata, iar alte opt fiind ranite, informeaza Agerpres. in accidentul care a avut loc pe DN 56A,.

Accident grav in Mehedinti. O persoana a decedat, iar alte patru sunt ranite

O persoana si-a pierdut viata marti, 26 decembrie, intr-un grav accident de circulatie in Mehedinti, in care au fost implicate trei autoturisme.

Accident grav in Mehedinti. O persoana a decedat, iar alte opt sunt ranite

O persoana si-a pierdut viata marti, 26 decembrie, intr-un grav accident de circulatie in Mehedinti, in care au fost implicate trei autoturisme.

Accident grav in Salaj. Un tanar fara carnet a ucis un om si a ranit alti doi

Un grav accident rutier s-a produs, marti dimineata, in judetul Salaj. Un tanar de 18 ani, fara carnet, a urcat la volan, a ucisun om si a a bagat alti doi in spital. Un.

Accident grav in judetul Sibiu. Drumul spre statiunea Paltinis este blocat

Sapte persoane ranite, din care doi copii, au fost preluate de ambulante si transportate joi seara la spitalele din municipiul Sibiu, ca urmare a unui accident rutier care a blocat soseaua spre statiunea.

Accident grav la o firma de confectii metalice: un muncitor si-a prins capul intr-un utilaj

Echipele medicale au intervenit in ajutorul unui tanar de 27 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav la locul de munca. Barbatul si-a prins capul intr-un utilaj, potrivit primelor informatii oferite de salvatori.

Accident GRAV la iesirea din Bucuresti: Traficul este BLOCAT, se intervine cu elicopterul SMURD

Accident extrem de grab la iesirea din Bucuresti. Traficul este blocat, iar autoritatile intervin in forta. Totul s-a intamplat pe drumul care leaga localitatea Petrechioara de Afumati. Doua ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )