Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident grav pe DN22. Doi oameni au murit, iar alti patru au fost raniti dupa impactul dintre un TIR si un microbuz

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe DN22. Doi oameni au murit, iar alti patru au fost raniti dupa impactul dintre un TIR si un microbuz

Tragicul eveniment s-a produs joi dimineata pe drumul national DN22,intre localitatile Sutesti si Gradiste. Traficul rutier pe amintita sosea a fost blocat timp de mai bine de o ora, fiind reluat apoi pe o singura banda, alternativ. continuă pe Adevărul

Accident grav in Timis. Doua persoane au murit, iar alte patru sunt grav ranite

Doi tineri au murit, iar alte patru persoane, cu varste intre 14 si 24 de ani, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau a lovit parapetul si un pod, din cauza vitezei prea.

VIDEO Trei accidente foarte grave pe DN 1 in doar 30 de minute. Doi oameni au murit si alti trei au fost raniti

Trei accidente s-au produs in doar o jumatate de ora pe DN1 in dupa-amiaza zilei de joi, 28 iunie, in zona curbelor de la Persani, pe raza judetului Brasov. Doua persoane au murit, iar alte trei au ajuns la spital.

Accident grav in Gorj. Doi jurnalisti cunoscuti si un senator PSD, printre victime

Un accident rutier in care au fost implicatii jurnalistii Laurentiu Ciocazanu si Grigore Cartianu si senatorul PSD Florin Carciumaru a avut loc duminica, 24 iunie, in zona localitatii gorjene.

Accident grav de munca la Galati. Un barbat a fost la un pas de moarte dupa ce macaraua s-a rasturnat

Accident grav de munca la Uzina de Apa din Galati. Un muncitor de 70 de ani a fost la un pas de moarte,dupa ce macaraua cu care lucra o fundatie s-a rasuturnat. Omul a fost aruncat din cabina si a.

Politistul local care a salvat doi oameni de la sinucidere in doua saptamani: Pana la urma, suntem platiti sa ajutam oamenii

Giani Uta, agent superior la Politia Locala Pitesti, a salvat doi oameni de la sinucidere in doua saptamani, a scos mai multi oameni dintr-un incendiu, a reusit sa prinda un pedofil si a gasit loc de munca unui om al strazii. La 44 de ani, Giani Uta este student la fara taxa in Anul II la Administratie Publica si Drept si munceste de la opt ani.

VIDEO Doi tineri au murit si alti patru au fost raniti in urma unui grav accident produs din cauza vitezei excesive

Un grav accident de circulatie a avut loc in noaptea de marti spre miercuri pe o sosea din Timis. in urma accidentului doi tineri au murit, iar patru au fost raniti. Dintre cei patru raniti, doua tinere sunt in stare grava.

Accident grav pe DN2, intre Cosereni si Movilita. Un mort si un ranit grav dupa ce un sofer a patruns pe contrasens

O persoana a murit pe loc, iar o alta a fost ranita grav in urma unui accident cumplit petrecut pe DN2, la kilometrul 47, joi dimineata.

Accident GRAV intre doua autocamioane si un autoturism. DN7 BLOCAT! (FOTO)

Grav accident rutier, joi, pe DN7, intre doua autocamioane si un autoturism. Sectia Barzava din cadrul ISU ARAD intervine cu modulul descarcerare si echipajul SMURD pe DN 7 in zona localitatii Milova la un.

Accident grav in Ialomita! Sunt sapte victime. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident cu sapte victime a avut loc joi dupa-amiaza la Popasul Strachina, de langa localitatea Tandarei, fiind activat planul rosu de interventie. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Ialomita,.

Accident grav pe Valea Cernei cu doua autotrenuri implicate

Circulatia a fost blocata miercuri la orele pranzului pe Drumul National 6, intre Orsova si Toplet, din cauza unui accident de circulatie in care sunt implicate doua autotrenuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )