Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Doi tineri au murit si alti patru au fost raniti in urma unui grav accident produs din cauza vitezei excesive

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doi tineri au murit si alti patru au fost raniti in urma unui grav accident produs din cauza vitezei excesive

Un grav accident de circulatie a avut loc in noaptea de marti spre miercuri pe o sosea din Timis. in urma accidentului doi tineri au murit, iar patru au fost raniti. Dintre cei patru raniti, doua tinere sunt in stare grava. continuă pe Adevărul

O noua TRAGEDIE pe soselele din Ungaria: 8 romani au fost raniti, intr-un accident rutier cu 3 autoturisme (VIDEO)

Un nou accident rutier in Ungaria in care au fost implicati romani. Opt cetateni din tara noastra au fost raniti usor, duminica, intr-un accident in care au fost implicate trei autovehicule, doua inmatri.

VIDEO Accident rutier pe soseaua Deva - Hunedoara: trei oameni au fost raniti

Trei oameni au fost raniti, iar doua masini au fost distruse aproape complet intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe soseaua Hunedoara Deva.

Faze tari:Socul trait de doi hoti care au ncercat sa fure un BMW;Ce a patit un barbat care a nghitit soda caustica, ncercnd sa trateze o migrena; Doi tineri din Romnia au renuntat la joburi si au plecat n aventura vietii lor

Politia a saltat trei preoti, banuiti ca ii faceau farmece lui Leo de la Strehaia. Agitatie mare in inima tiganiei, dupa ce Leo de la Strehaia a dat cu subsemnatul in fata procurorilor. Proteza minune se adapteaza in functie de terenul pe care pasesti. Proteza de glezna a fost creata de.

Noi detalii in cazul accidentului din Ungaria, unde opt romani au fost raniti. Soferul a fost retinut

Soferul microbuzului care a provocat accidentul din Ungaria a fost retinut de politisti. Tanarul de 39 de ani este acuzat ca a provocat duminica accidentul, pe drumul national 42 din Ungaria, intre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )