Libnet.ro
UNICEF

16:45

Accident grav pe DN66 intre Hateg si Petrosani. Doi politisti raniti

România Liberă România Liberă,
Accident grav pe DN66 intre Hateg si Petrosani. Doi politisti raniti

Un accident grav s-a produs, vineri dimineata, pe DN 66, pe raza localitatii Merisor, intre Hateg si Petrosani. Doi politisti au fost raniti. continuă pe România Liberă

Accident grav in Bihor. Sase oameni au fost raniti

Un accident grav a avut loc in Bihor, dupa ce doua masini si-au ciocnit frontal. Sase persoane au fost ranite, printre care doi copii, care au fost transportati de urgenta la spital. Accidentul a.

Accident GRAV in Capitala. Cinci victime

Un accident grav s-a produs, miercuri dimineata, in zona Grozavesti din Capitala. Cinci persoane au fost ranite, dintre care una in stare foarte grava, dupa ce masinile in care se aflau s-au lovit in trafic. Potrivit politiei, ar fi vorba despre neacordare de prioritate.

FOTO. Colegi de arme si de cantec: Povestea familiei Borcila, doi politisti de frontiera care canta, picteaza si scriu poezii

Anca si Darie Borcila sunt doi politisti de frontiera de la Drobeta Turnu Severin, Mehedinti. intr-un interviu acordat ziarului Romania Libera, cei doi soti vorbesc despre cum se impaca arta cu meseria si ce planuri au pentru viitor.

Accident grav intre trei autoturisme si un TIR. O persoana a murit, alta se zbate intre viata si moarte

Vineri dimineata, la doi pasi de Bistrita, in cartierul Viisoara, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua masini, un microbuz si un TIR. in urma impactului o persoana a murit, iar alta se afla in stare grava.

Accident grav pe DN1: O femeie a murit incarcerata, iar ranitii, un barbat si un copil de 4 ani, au fost transportati de urgenta la spital (VIDEO)

Accident rutier grav pe DN1. Cel putin doua masini s-au ciocnit, iar o femeie care a ramas incarcerata in unul dintre autovehicule a murit, arata B1 TV. Potrivit informatiilor oferite de Daniel.

Accident grav in apropiere de Vama Albita. Patru persoane ranite, transportate la spitalul din Husi

Un tanar de 24 de ani din Husi a provocat un grav accident de circulatie joi, in apropiere de Vama Albita, patru persoane fiind transportate la spitalul din Husi, una dintre ele in stare grava.

FOTO. Accident grav la intrarea in Capitala, pe DN1. Traficul rutier, blocat

Accident auto dn1 ikeea. 3 auto implicate, persoane incarcerate Iesirea din buc aproape blocata. Se circula greu. La accident DN1 reper Ikea este o victima incarcerata, decedata, o femeie. Mai avem un copil si un adult barbat, ambii raniti usor.

VIDEO+FOTO. Accident grav la intrarea in Capitala, pe DN1. Traficul rutier, blocat

Accident auto dn1 ikeea. 3 auto implicate, persoane incarcerate Iesirea din buc aproape blocata. Se circula greu. La accident DN1 reper Ikea este o victima incarcerata, decedata, o femeie. Mai avem un copil si un adult barbat, ambii raniti usor.

Ce au facut doi politisti cu o geanta plina cu bani gasita pe strada

Doi polisisti din Chisinau au gasit o geanta suspecta pe o strada din centrul orasului. Cand au deschis-o, au gasit in ea suma de 200. 000 de lei moldovenesti. Echipajul de politie care patrula.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )