Libnet.ro
UNICEF

11:45

Accident grav in Dolj. Intervine elicopterul SMURD

Antena3 Antena3,
Accident grav in Dolj. Intervine elicopterul SMURD

Cinci persoane ranite, dintre care doua se afla in stare de inconstienta, intr-un accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza pe raza comunei doljene Varvoru de Jos, dupa ce soferul masinii in care se. continuă pe Antena3

GRAV accident rutier in Dolj! Intervine elicopterul SMURD. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dupa-amiaza, pe raza comunei Varvoru de Jos, judetul Dolj, cinci persoane fiind ranite, dintre care doua sunt in stare de inconstienta. Soferul masinii in care se aflau .

GRAV accident rutier in Dolj! A intervenit elicopterul SMURD. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

UPDATE : Doua persoane si-au pierdut viata in accident, iar alte trei persoane au fost ranite si transportate la spital. in urma accidentului rutier, doua persoane au decedat si trei au fost transportate.

Doi soti au murit si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident grav din Dolj. Barbatul aflat la volan nu avea permis de conducere

Doua persoane - sot si sotie - au murit si alte trei - doi soti si fiica lor - au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident de la Varvoru de Jos, judetul Dolj. Politistii spun ca barbatul care a intrat cu masina in copac nu avea permis de conducere.

Accident cumplit pe un drum din judetul Cluj. Un sofer a murit, iar o fetita de 4 ani a fost grav ranita si a fost dusa de urgenta la spital cu elicopterul SMURD

Un barbat in varsta de 62 de ani si-a pierdut viata intr-un accident care a avut loc luni, 12 noiembrie, in apropierea localitatii Ploscos, in judetul Cluj. in acelasi tragic eveniment rutier a fost grav ranita si o fetita, dar si alte doua persoane.

Accident grav pe o trecere de pietoni din Constanta. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, de catre un sofer.

Un minor a alertat Politia si Ambulanta cu privire la producerea unui accident grav de circulatie. Ce reactie a avut Politia

Un minor in varsta de 16 ani a fost pedepsit de Politie dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca in localitatea Lunguletu s-a produs un accident rutier grav, soldat cu trei victime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )