Libnet.ro
UNICEF

13:15

Doi soti au murit si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident grav din Dolj. Barbatul aflat la volan nu avea permis de conducere

Adevărul Adevărul,
Doi soti au murit si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident grav din Dolj. Barbatul aflat la volan nu avea permis de conducere

Doua persoane - sot si sotie - au murit si alte trei - doi soti si fiica lor - au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident de la Varvoru de Jos, judetul Dolj. Politistii spun ca barbatul care a intrat cu masina in copac nu avea permis de conducere. continuă pe Adevărul

Accident grav pe o trecere de pietoni din Constanta. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, de catre un sofer.

Trei persoane au fost omorte n municipiul Calarasi. Suspectii, audiati

Trei persoane au fost omorate, luni seara, in apartamentul in care locuiau, in municipiul Calarasi, suspecti in acest caz fiind trei adolescenti, in varsta de 17 ani, care au fugit, dupa comiterea faptei, cu masina victimelor. Unul dintre agresori a fost in plasament la familia omorata, relateaza Mediafax.

Belgia: Perchezitii la fostul club al lui Mircea Rednic, Mouscron. Trei persoane au fost retinute

Sapte perchezitii au avut loc, miercuri dimineata, la sediul clubului Mouscron, la domiciliile oficialilor gruparii si la doua asociatii sportive, a anuntat Parchetul federal belgian. Trei persoane au fost retinute, relateaza LAvenir.

Accident cumplit pe un drum din judetul Cluj. Un sofer a murit, iar o fetita de 4 ani a fost grav ranita si a fost dusa de urgenta la spital cu elicopterul SMURD

Un barbat in varsta de 62 de ani si-a pierdut viata intr-un accident care a avut loc luni, 12 noiembrie, in apropierea localitatii Ploscos, in judetul Cluj. in acelasi tragic eveniment rutier a fost grav ranita si o fetita, dar si alte doua persoane.

VIDEO Italia: Cel putin 17 persoane au fost ranite la metroul din Milano, din cauza unei presupuse intentii sinucigase

Cel putin 17 persoane au fost ranite in Milano, dupa ce un metrou a franat brusc, dupa ce alimentarea cu electricitate a fost oprita, scrie La Repubblica. Potrivit cotidianului, alimentarea a fost oprita in contextul in care camerele de supraveghere au surprins o femeie care intra in tunel cu presupuse intentii sinucigase.

Doliu in sport! Un pusti in varsta de 13 ani a murit dupa ce a fost facut KO intr-un meci de kickboxing

Un adolescent de 13 ani a murit dupa ce a fost facut KO intr-un meci de kickboxing desfasurat in capitala Thailandei, scrie DPA. Decesul a fost anuntat de reprezentantii spitalului unde baiatul a fost transpo.

Caz socant: Un barbat din Marea Britanie a murit dupa ce a fost muscat de o pisica

Un barbat a murit dupa ce a fost muscat de o pisica, in timp ce se afla in vacanta in Maroc. Dupa muscatura animalului, barbatul originar din Marea Britanie a facut rabie si a murit, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )