Libnet.ro
UNICEF

10:45

Accident grav la iesirea din Bucuresti: Cinci persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital (VIDEO)

B1 B1,
Accident grav la iesirea din Bucuresti: Cinci persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital (VIDEO)

Accident grav pe DN6 Bucuresti - Alexandria, la iesirea din Bucuresti catre Bragadiru. Doua masini si un microbuz au fost implicate intr-un carambol in urma caruia cinci persoane au ajuns la spital,. continuă pe B1

UPDATE Cinci persoane au fost ranite intr-un accident la iesirea din Bucuresti spre Bragadiru

Cinci persoane, intre care si un copil, au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident in care au fost implicate un microbuz si doua autoturisme, la iesirea din Bucuresti catre Bragadiru. Traficul pe DN 6 este ingreunat.

Cinci raniti intr-un accident in care au fost implicate un microbuz si doua autoturisme, pe Soseaua Alexandriei, la iesirea din Capitala

Cinci persoane, intre care si un copil, au fost transportate, sambata dimineata, la spital dupa ce au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate un microbuz si doua autoturisme, pe Soseaua Alexandriei, la iesirea din Capitala, au declarat reprezentanti ISU Bucuresti-Ilfov.

O fetita de doar 11 ani, din Moldova, a murit la sanius, dar a salvat viata altor cinci persoane

O fetita de doar 11 ani a avut parte de un sfarsit tragic dupa ce s-a lovit la cap, la sanius. Fetita nu a acuzat dureri, asa ca parintii spi nu au dus-o la medic. Dar cand durerile au inceput, deja era prea tarziu: fetita a intrat in moarte cerebrala. Jurnalistii de la Ziarul de Iasi sustin ca ea a devenit donator de organe, parintii sai fiind de acord sa salveze viata altor cinci persoane.

Politia Capitalei a inceput o noua serie de audieri in cazul incendiului de la Bamboo. Anchetatorii au discutat deja cu 50 de persoane, printre care si patronul clubului

Politia Capitalei a anuntat ca miercuri au inceput noile audieri in cazul incendiului de la Bamboo, fiind chemati angajati si clienti. Anchetatorii au discutat deja cu 50 de persoane, printre care patronul si administratorul clubului.

Se intrerupe temporar alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia va intrerupe sambata, temporar, alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si din judetul Ilfov, in vederea efectuarii unor lucrari programate, relateaza Agerpres.

A fost suspendata activitatea a 12 cluburi din Bucuresti

Un numar de 9 cluburi si 3 sali de evenimente din Bucuresti au activitatea suspendata, dupa controalele efectuate de Primaria sectorului 2, relateaza Digi24.

Noua cluburi si trei sali de evenimente din Bucuresti, iNCHISE in urma controalelor: Fratelli, Chaboo si El Comandante, pe lista

Noua cluburi si trei sali de evenimente din Bucuresti au activitatea suspendata dupa controalele facute de Primaria sectorului 2. in urma incendiului de la Bamboo, politistii au descins in mai.

VIDEO Accident grav pe soseaua Hunedoara Deva: trei masini au fost implicate, un copil de 11 ani a fost ranit

Un accident rutier grav, in care au fost implicate trei masini a avut loc, vineri dupa-amiaza, pe Drumul Judetean 687 Hunedoara Deva, in zona podului de la Pestisul Mare. Un copil de 11 ani a ajuns in spital in urma coliziunii dintre o camioneta si autoturismul condus de o femeie.

Business report:Tranzactie uriasa cu efecte in Romania;Studiu britanic: Apartamentele din Bucuresti au printre cele mai rapide rate de amortizare din lume; Studiu: activitatea economica in zona euro se mentine la cel mai ridicat nivel de la criza datorii

Cine pierde si cine castiga din aplicarea impozitului specific in turism. Proprietarii de hoteluri, pensiuni, restaurante si baruri vor juca in acest an dupa. Proiectul de 1 miliard de lei al Centurii Bucuresti Sud ar putea fi deblocat. Guvernul aloca 106 milioane de lei pentru largirea la 4 benzi. Proiectul de.

Primariile din Bucuresti au ramas in 2016 cu peste un miliard de lei bani necheltuiti, desi orasul are nevoie de investitii masive pentru descongestionarea traficului si reducerea poluarii

Primaria Capitalei a incheiat anul 2016 cu un excedent bugetar - adica bani necheltuiti - de circa 700 milioane lei. Suma este uriasa raportata la bugetul de circa 3,7 miliarde lei in 2016. Printre proiectele pentru care s-au alocat bani la inceputul anului 2016, dar nu au fost cheltuiti, deoarece acestea nu au mai inceput, se numara: largirea strazii Fabrica de Glucoza, penetratia Prelungirea Ghencea - Domnesti, parcarea parkride de la capatul Sos. Pantelimon, pistele pentru biciclete, pasajul pietonal Piata Eroii Revolutiei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )