Libnet.ro
UNICEF

13:00

Accident grav inConstanta! Un motociclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o masina condusa de un sofer beat

Antena3 Antena3,
Accident grav inConstanta! Un motociclist a murit, dupa ce a fost spulberat de o masina condusa de un sofer beat

Un motociclist in varsta de 28 de ani a murit, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un sofer care bause alcool, in localitatea Valu lui Traian, judetul. continuă pe Antena3

Cel putin 39 de persoane au murit dupa ce un depozit de armament din Siria a explodat

Cel putin 39 de persoane, printre care si 12 copii, au murit dupa ce un depozit de armament din orasul Sarmada din provincia Idlib din Siria a explodat, relateaza BBC. Conform rapoartelor, zeci de persoane sunt.

Accident grav pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Un accident deosebit de grav a avut loc pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost grav ranite. Totul s-a intamplat din cauza unei tinere soferite, carea virat stanga.

Accident grav pe Valea Oltului! Un microbuz a lovit o masina si a proiectat-o in doua tir-uri

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un accident produs pe DN7, Valea Oltului, dupa ce un microbuz a intrat pe contrasens, a lovit o masina si a proiectat-o in doua tir-uri. Potrivit.

Accident grav in Covasna: mai multe victime

Un accident rutier grav s-a produs luni dupa-amiaza pe DN11, intre Moacsa si Dalnic, judetul Covasna. Din informatiile ISU Covasna, e vorba de trei persoane ranite, din care una incarcerata, dupa ce doua.

Accident grav la intrarea in Capitala, cu mai multe masini. Traficul a fost deviat

Mai multe masini au fost implicate intr-un accident, marti, la intrarea in Bucuresti, dinspre Autostrada A1, doua persoane fiind ranite. Traficul in zona este blocat, iar circulatia catre Capitala a fost.

Accident grav pe DN1. Trei femei si un copil au ajuns la spital

Trei femei si un copil au ajuns la spital in urma unui accident rutier care s-a produs marti pe DN 1, intre localitatile Comarnic si Gura Beliei, in care au fost implicate doua autoturisme. Potrivit.

MAE: Un roman a murit dupa prabusirea segmentului suspendat de autostrada in Italia, in apropiere de Genova

Vesti dramatice din Italia. Un roman se afla printre cei 31 de oameni care au murit in urma prabusurii unui pod de pe o autostrada din apropiere de Genova, potrivit Ministerului Afacerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )