Libnet.ro
UNICEF

09:15

Accident grav la intrarea in Capitala, cu mai multe masini. Traficul a fost deviat

Antena3 Antena3,
Accident grav la intrarea in Capitala, cu mai multe masini. Traficul a fost deviat

Mai multe masini au fost implicate intr-un accident, marti, la intrarea in Bucuresti, dinspre Autostrada A1, doua persoane fiind ranite. Traficul in zona este blocat, iar circulatia catre Capitala a fost. continuă pe Antena3

GRAV accident rutier pe DN7. Mai multe masini au fost implicate

Cinci autovehicule au fost implicate, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe Pitesti Ramnicu Valcea, in zona localitatii Moraresti, din judetul Arges. Din fericire, nu au existat.

Accident grav in Covasna: mai multe victime

Un accident rutier grav s-a produs luni dupa-amiaza pe DN11, intre Moacsa si Dalnic, judetul Covasna. Din informatiile ISU Covasna, e vorba de trei persoane ranite, din care una incarcerata, dupa ce doua.

ACCIDENT cumplit in Romania! Sunt mai multe VICTIME! Bilant de ultim moment

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident care s-a produs, astazi, la iesirea din Timisoara spre Sag. Vinovat d. Vinovat de producerea accidentului este un barbat in varsta de 61 de ani. Acesta nu.

Accident CUMPLIT in Bucuresti! Sunt mai multe victime! Interventie de URGENTA

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DNCB, la iesirea de pe breteaua Autostrazii A2 Bucuresti-Constanta catre Pantelimon, a avut loc un accident in care au fost implicate doua autoturisme. Masinile au intrat in.

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc de incendii in mai multe zone ale Greciei

MAE avertizeaza ca in perioada urmatoare exista risc ridicat de incendii in mai multe zone ale Greciei, invocand date transmise de Secretariatul General de Protectie Civila de la Atena.

Accident grav pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite

Un accident deosebit de grav a avut loc pe centura Timisoarei. Doua persoane au murit si alte patru au fost grav ranite. Totul s-a intamplat din cauza unei tinere soferite, carea virat stanga.

Accident grav pe DN1. Trei femei si un copil au ajuns la spital

Trei femei si un copil au ajuns la spital in urma unui accident rutier care s-a produs marti pe DN 1, intre localitatile Comarnic si Gura Beliei, in care au fost implicate doua autoturisme. Potrivit.

Accident grav in Neamt. O persoana a murit, alte doua sunt in stare critica

O persoana a decedat si alte doua au fost grav ranite dupa coliziunea intre doua autoturisme, in noaptea de sambata spre duminica, pe drumul national Piatra-Neamt - Roman, in localitatea Turturesti, au in.

VIDEO Suedia, n plina campanie electorala: Gasti de tineri mascati au incendiat peste 80 de masini, din mai multe orase / Premierul spune ca incidentele seamana cu o actiune coordonata militar

Zeci de masini au fost incendiate in cursul noptii, in Suedia, in ceea ce politia defineste o actiune criminala coordonata, scrieBBC News. Nimeni nu a fost insa ranit. Premierul insusi a spus ca totul seamana cu o operatiune in stil militar. Incidentele au loc in plina campanie electorala pentru alegerile care vor avea loc in septembrie, iar partidul de guvernamant inregistreaza cel mai scazut scor din istorie, in favoarea democratilor care promoveaza o politica anti-migrationista.

VIDEO Cum au incercat fortele de ordine sa-i sperie pe protestatari. Masini ale Politiei au simulat ca intra in plin in multime

Interventie controversata a politistilor din trupele speciale. in incercarea de imprastia protestatarii care blocasera o strada, mai multe masini de politiei au accelerat, simuland ca intra in plin in multime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )