Libnet.ro
UNICEF

15:30

Accident grav pe DN 2, in judetul Buzau. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 2, in judetul Buzau. Sunt mai multe victime

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier in lant petrecut vineri pe DN 2, in localitatea Oreavu, fiind implicate trei autovehicule, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie. continuă pe Antena3

Accident grav la Constanta, soldat cu noua victime

Noua persoane au fost ranite, marti, in urma coliziunii dintre o dubita si un autoturism de teren. Accidentul s-a produs la iesirea din Constanta, opt dintre raniti fiind transportati la.

Accident grav in Orastie. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns, vineri seara, la Spitalul Municipal din Orastie, cu mai multe traumatisme craniene si fracturi, ca urmare a unui accident in care au fost implicate un autoturism si o autoutilitara.

Cutremur de 3,1 grade pe Richter, joi seara, in judetul Buzau

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc, joi seara, la ora 18. 07, in judetul Buzau, la o adancime de 129,1 kilometri, informeaza Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP).

Cutremur in judetul Buzau, joi seara

Un cutremur a avut loc in aceasta seara in judetul Buzau. ConformInstitutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului seismul s-a produs la ora 18:07. Cutremurul.

Deputatii au votat cresteri de salarii cu 20% pentru mai multe categorii de personal

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti cresterea salariilor brute, cu 20%, pentru mai multe categorii de personal, printre care personalul din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, agentiile judetene pentru protectia mediului, Garzii nationale de Mediu si Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si din cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului. De asemenea, s-a votat ca medicii din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, indiferent de functia pe care sunt incadratti, sa poata opta, in locul salariului de functie, gradatiilor si salariului de comanda, pentru salariul de baza potrivit prevederilor din familia ocupationala Sanatate.

Alerta cu bomba, la o scoala din Strasbourg. Directorul scolii ar fi primit mai multe amenintari

Elevii unui liceu din orasul francez Strasbourg au fost evacuati, vineri, din cauza unei alerte cu bomba. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de politisti si o echipa de genisti. Directorul scolii ar fi primit amenintari, potrivit parintilor elevilor, citati de un radio francez.

Klaus Iohannis: in educatie traim mai multe crize simultan

Klaus Iohannis a declarat vineri la Cotroceni, cu prilejul festivitatii de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a, ca in domeniul educatiei traim mai multe crize simultan. Pe de o part.

Iohannis: In educatie traim mai multe crize simultan

In domeniul educatiei traim mai multe crize simultan, a declarat vineri, la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a.

PwC: Tot mai multe companii din Singapore iau in calcul listarea la Hong Kong

Competitia dintre Singapore Exchange SGX) si Bursa din Hong Kong pentru listarea de noi companii pare sa se intensifice, in conditiile in care tot mai multe companii singaporeze iau in considerare sa-si lanseze ofertele publice initiale pe piata rivala, potrivit Straits Times.

Biserica, luata prin surprindere! Tot mai multe lacasuri de cult, notificate sa plateasca TAXE!

Cateva institutii bisericesti din orasul canadian Montreal au primit notificari pentru a plati unele taxe. Tot mai multe biserici au inceput chiar sa isi vanda din bunuri pentru a putea pl.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )