Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis: in educatie traim mai multe crize simultan

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: in educatie traim mai multe crize simultan

Klaus Iohannis a declarat vineri la Cotroceni, cu prilejul festivitatii de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a, ca in domeniul educatiei traim mai multe crize simultan. Pe de o part. continuă pe Antena3

Iohannis: In educatie traim mai multe crize simultan

In domeniul educatiei traim mai multe crize simultan, a declarat vineri, la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a Galei Profesorului Bologna, editia a X-a.

Iohannis: Avem o pondere prea mica de tineri si prea putini sunt educati la un nivel care sa-i pregateasca pentru lume

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, in debutul Galei Profesorului Bologna, ca Romania trece prin mai multe crize simultan cand vine vorba despre educatie, principalele fiind ponderea mica a tinerilor in randul populatiei, dar si pregatirea insuficienta pentru provocarile actuale. El a cerut reforme profunde, incepand cu cea privind cariera didactica.

Iohannis, avertisment dur legat de crizele din invatamant. Ce mesaj are presedintele pentru profesori (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sistemul de invatamant romanesc trece prin mai multe crize simultan si are nevoie de schimbari profunde si pe termen lung, nu de unele minore si.

Klaus Iohannis: Accesul tuturor copiilor la o educatie de calitate este de o importanta strategica

Klaus Iohannis a sustinut, marti, ca educatia reprezinta una dintre prioritatile sale, considerand ca accesul tuturor copiilor la o educatie de calitate este de o importanta.

ANAF, despre banii lui Klaus Iohannis. Documentul care da peste cap apararea presedintelui

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a.

ANAF, raspuns oficial privind veniturile lui Klaus Iohannis din meditatii

ANAF i-a raspuns lui Varujan Vosganian cu privire la veniturile presedintelui Klaus Iohannis din meditatii. Amintim ca presedintele sustinea ca si-a cumparat case din meditatii, scrie DCNews. ro. ANAF i-a.

Klaus Iohannis intoarce o lege in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea unei legi privind impozitul pentru terenurile situate in intravilan. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca Legea pentru.

Klaus Iohannis a promulgat legea: Casele parohiale vor fi scutite de impozit

Casele parohiale vor fi scutite de impozitul pe cladiri potrivit legii promulgata de Klaus Iohannis. Pana in prezent, acest lucru era valabil pentru lacasurile de cult si pentru asociatiile.

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Klaus Iohannis: Nu cred ca alegerile din 2009 au fost fraudate/ Infiintarea unei comisii parlamentare - un exercitiu democratic; politicienii gasesc tot felul de temeiuri pentru a se face interesanti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu crede ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, asa cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, si ca este un exercitiu democratic faptul ca s-a infiintat o comisie parlamentara de ancheta privind aceasta chestiune. Seful statului a afirmat ca nu comenteaza faptul ca Laura Codruta Kovesi sau George Maior au participat in seara turului doi al alegerilor acasa la Gabriel Oprea si ca aceste lucruri vor fi lamurite de cei din comisia parlamentara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )