Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident grav in judetul Sibiu: Un mort si cinci raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Sibiu: Un mort si cinci raniti

Un barbat a decedat si cinci persoane, dintre care trei copii, sunt ranite, fiind transportate la spitale din municipiul Sibiu, in urma unui accident rutier care a avut loc la Mihaileni, potrivit ISU. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Arges. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce un tanar de 25 de ani, din Constanta, a intrat cu masina pe care o conducea in autoturismul din fata sa. Accidentul a avut loc pe DN7C Pitesti-Curtea de.

Accident grav in judetul Cluj: Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce un autocar s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Update: Cinci persoane au fost transportate, miercuri, la spital in urma accidentului in care un autocar cu pasageri s-a rasturnat, pe DN1C, in judetul Cluj. Potrivit IJP Cluj, din primele.

Accident grav in judetul Cluj: Un autocar s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident rutier in urma caruia un autocar cu pasageri s-a rasturnat a avut loc, miercuri seara, in zona localitatii Catcau, la nivelul judetului Cluj fiind activat planul rosu de.

Accident grav de autobuz. Sunt cel putin 20 de morti

Cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata intr-un accident grav de autobuz in statul indian Himachal Pradesh, a anuntat joi un inalt oficial al politiei, citat de agentia Xinhua. Potrivit.

Accident grav: A fost activat codul rosu de interventie

Accident grav, miercuri seara, in zona localitatii Catcau, din Cluj. Un autocar cu pasageri s-a rasturnat, fiind activat planul rosu de interventie, potrivit stiripesurse. Mai multe echipaje pentru.

Grav accident rutier in Sibiu: Soferul unei masini a murit pe loc

Soferul unei masini a murit, sambata, dupa ce a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a rasturnat pe un drum din judetul Sibiu. in urma accidentului, un pasager din masina a fost.

Accident grav in judetul Cluj: Opt persoane au ajuns la spital, dupa ce un autocar s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )