Libnet.ro
UNICEF

11:30

Accident grav in Moscova: Numeroase persoane sunt ranite dupa ce un autobuz a lovit un stalp

B1 B1,
Accident grav in Moscova: Numeroase persoane sunt ranite dupa ce un autobuz a lovit un stalp

Un autobuz a intrat din plin intr-un stalp de electricitate din sud-vestul Moscovei. Conform presei locale, numeroase persoane au fost ranite in urma incidentului. Accidentul a avut loc in aproapierea unui mall. continuă pe B1

Familie de moldoveni, implicata intr-un accident produs in Romania. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane, dintre care doi copii, au fost ranite, sambata dimineata, 14 iulie, in Letcani, judetul Iasi, dupa ce soferul ar fi adormit la volan si apoi a intrat frontal intr-un copac de pe marginea drumului, transmite IPN.

ACCIDENT GRAV in Arges: Un mort si sase raniti, dupa o depasire neregulamentara

Sase persoane au fost ranite dupa un accident rutier produs intre o masina si o caruta in comuna argeseana Maracineni, la cativa kilometri de intrarea in Pitesti. Soferul autoturismului, in.

Accident grav pe DN 79, intre Oradea si Arad. 11 persoane au ajuns la spital

Accident grav pe Drumul National 79. 11 persoane au fost ranite, fiind implicate trei autovehicule in accident: un autocar, un autoturism si o dubita.

Accident grav in Bihor, intre un autocar, un microbuz si o autoutilitara! Sunt 11 victime

Mai multe persoane au fost ranite, luni dimineata, in urma impactului dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara, pe DN 79, intre localitatile Les si Nojorid. 11 persoane au fost transportate la.

Accident grav in Hunedoara: un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite

Un barbat in varsta de 51 de ani si-a pierdut viata, iar alte cinci persoane, printre care si o fata de 15 ani, au fost ranite, fiind transportate la UPU Deva, in urma unui accident rutier care a avut loc in.

Un autocar, un microbuz si o autoutilitara s-au ciocnit la Bihor. Trei persoane au fost ranite, iar traficul este intrerupt

Accident grav in judetul Bihor. Trei persoane au fost ranite, iar traficul este intrerupt luni dimineata pe DN 79, in urma ciocnirii dintre un autocar, un microbuz si o autoutilitara.

Accident grav pe DN 71. Soferul unui Porsche a murit. Oamenii legii au gasit o suma mare de bani intre fiarele contorsionate

Un tanar de 30 de ani, din localitatea damboviteana Vlaea Voievozilor, a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe un camp de pe marginea DN 71 Targoviste - Bucuresti. Accidentul a avut loc in dreptul localitatii Mircea Voda. Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc pe fondul vitezei foarte mari cu care circula.

Accident grav pe DN 71. Soferul unui Porsche a murit. Oamenii legii au gasit doua sacose pline cu lire sterline intre fiarele contorsionate

Un tanar de 30 de ani, din localitatea damboviteana Valea Voievozilor, a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe un camp de pe marginea DN 71 Targoviste - Bucuresti. Accidentul a avut loc, luni, in dreptul localitatii Mircea Voda. Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc pe fondul vitezei foarte mari cu care circula.

Capitala: Sapte persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu mai multi pasageri a intrat ntr-un copac

Soferul unui microbuz a intrat, marti, intr-un copac pe Soseaua Antiaeriana din Bucuresti, sapte persoane fiind ranite, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )