Libnet.ro
UNICEF

23:15

Accident grav. Un om a murit si doi sunt in stare critica

Antena3 Antena3,
Accident grav. Un om a murit si doi sunt in stare critica

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2,. continuă pe Antena3

FOTO + VIDEO. Trei romani au murit, alti sase au fost raniti, intr-un accident in Ungaria. Ei se aflau intr-un microbuz care se intorcea in Romania. Raed Arafat: Doi dintre raniti sunt in stare critica

Trei romani au murit, iar alte sase au fost raniti, fiind transportati la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident, in Ungaria, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Accident grav pe DN6: Doi morti si trei raniti, in urma unei coliziuni dintre o ambulanta si un autoturism

Un accident de circulatie, soldat cu doi morti si trei raniti, a avut loc duminica seara, pe DN6, la aproximativ 10 km de Caransebes, in urma unei coliziuni dintre o ambulanta si un.

Accident grav pe DN2. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav produs pe DN2, intre Urziceni si Bucuresti. Trei masini au intrat in coliziune, iar in urma impactului, doua persoane au ramas.

Accident grav pe DN2. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-un accident grav produs pe DN2, intre Urziceni si Bucuresti. Trei masini au intrat in coliziune, iar in urma impactului, doua persoane au ramas.

Accident grav de circulatie: O ambulanta si un autovehicul s-au ciocnit in plin. Doua persoane si-au pierdut viata

Un accident grav de circulatie a avut loc duminica seara pe DN6. Doua persone si-au pierdut viata si alte doua au fost ranite. Accidentul s-a prods intre o ambulanta si un autoturism, ambulanta.

Accident grav de circulatie: O ambulanta si un autovehicul s-au ciocnit in plin. Doua persoane si-au pierdut viata

Un accident grav de circulatie a avut loc duminica seara pe DN6. Doua persone si-au pierdut viata si alte doua au fost ranite. Accidentul s-a prods intre o ambulanta si un autoturism, ambulanta.

FOTO VIDEO Dezastrul lasat in urma de urgia care a maturat un camping din Bihor: un mort, trei raniti grav, zeci de copaci scosi din radacini

O furtuna puternica a lovit, duminica seara, un sat turistic din judetul Bihor. Zeci de plopi au fost smulsi din radacini. Multi arbori au cazut peste masinile si peste corturile dintr-un camping aflat la marginea localitatii Bulz. Ultimul bilant arata ca in urma furtunii o persoana a murit, trei sunt in stare grava, iar alte 13 sunt ranite.

Accident grav in Dambovita. Trei persoane au murit

Trei persoane au decedat, luni dimineata, intr-un accident pe DJ 721A, in judetul Dambovita, dupa ce masina in care erau a iesit in decor, informeaza Inspectoratul de Politie.

Dezastrul lasat in urma de urgia care a maturat un camping din Bihor. Un barbat a murit, trei persoane sunt in stare grava, zeci de copaci au fost scosi din radacini

O furtuna puternica a lovit duminica seara un sat turistic din judetul Bihor. Zeci de plopi au fost smulsi din radacini. Multi arbori au cazut peste masinile si peste corturile dintr-un camping aflat la marginea localitatii Bulz. O persoana a murit, trei sunt in stare grava, iar alte 13 sunt ranite.

Furtuna in judetul Bihor. O persoana a murit, 13 sunt ranite, dintre care trei in stare grava. S-a actionat conform planului rosu de interventie

O persoana a fost ucisa si alte cinci sunt ranite dupa o furtuna decllansata duminica seara in judetul Bihor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3199 seconds )