Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident grav in Olt. Doua persoane au fost grav ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Olt. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost grav ranite si sunt supuse unor manevre de resuscitare, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs vineri seara, pe un drum judetean, la Slatioara, potrivit purtatorului de. continuă pe Antena3

FOTO-VIDEO Accident rutier grav in Olt, produs de un sofer beat. Doua persoane, gasite in stop cardio-respirator, nu au raspuns manevrelor de resuscitare

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri-seara, 29 iunie 2018, de DJ 677, intr-o localitate din Olt, patru persoane fiind implicate. Doua dintre ele, in stare grava in urma impactului, au decedat intre timp.

Accident GRAV intre doua autocamioane si un autoturism. DN7 BLOCAT! (FOTO)

Grav accident rutier, joi, pe DN7, intre doua autocamioane si un autoturism. Sectia Barzava din cadrul ISU ARAD intervine cu modulul descarcerare si echipajul SMURD pe DN 7 in zona localitatii Milova la un.

Descinderi in doua judete la suspecti furturi din societati comerciale. Doua persoane au fost retinute de politisti

Politistii din Calarasi, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, au efectuat 7 perchezitii in judetele Ialomita si Calarasi, la locuintele unor persoane banuite de furturi din societati comerciale. Doua persoane au fost retinute de politisti.

Trei persoane au fost ranite dupa ce un microbuz si un TIR s-au ciocnit la Pitesti

Un microbuz cu pasageri a fost implicar, in noaptea de marti spre miercuri, intr-un accident care a avut loc in cel mai mare nod rutier al Pitestiului. Trei persoane au ajuns la spital.

Accident grav in Timis. Doua persoane au murit, iar alte patru sunt grav ranite

Doi tineri au murit, iar alte patru persoane, cu varste intre 14 si 24 de ani, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau a lovit parapetul si un pod, din cauza vitezei prea.

Accident feroviar. Cel putin 26 de persoane au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat - VIDEO

Cel putin 26 de persoane au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat in Austria. in tren se aflau 80 de persoane, printre care mai multi elevi. Incidentul a avut loc in apropierea St. Polten, la vest de.

Accident grav pe DN 1 provocat de un camion. Sunt trei victime

Trei persoane au fost grav ranite dupa ce camionul in care se aflau, care era plin cu lemne, a intrat marti in zidul unei case. Accidentul s-a produs pe DN 1, la intrarea in localitatea Apoldu de Sus.

Doua persoane, ranite grav in urma deraierii unui tren langa orasul St. Polten, Austria

Doua persoane au fost ranite grav in urma deraierii unui tren de pasageri, marti dimineata, in apropierea orasului austriac St. Polten, relateaza agentiile de presa APA. in tren, care avea trei vago.

Accident grav in Teleorman: 13 victime. Planul rosu de interventie a fost activat

Accdient rutier grav pe centura Alexandria. in urma impactului 13 persoane au fost ranite. Autoritatile au pus in aplicare Planul Rosu de interventie. Stire in curs de.

Accident rutier in judetul Brasov. Doua persoane au ramas incarcerate

Un accident foarte grav s-a produs in urma cu putin timp in judetul Brasov. Salvatorii incearca sa scoata din masinile implicate in accident doua persoane care au ramas incarcerare. Din primele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )