Libnet.ro
UNICEF

16:30

Accident rutier in judetul Brasov. Doua persoane au ramas incarcerate

Antena3 Antena3,
Accident rutier in judetul Brasov. Doua persoane au ramas incarcerate

Un accident foarte grav s-a produs in urma cu putin timp in judetul Brasov. Salvatorii incearca sa scoata din masinile implicate in accident doua persoane care au ramas incarcerare. Din primele. continuă pe Antena3

FOTO-VIDEO Accident rutier grav in Olt, produs de un sofer beat. Doua persoane, gasite in stop cardio-respirator, nu au raspuns manevrelor de resuscitare

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri-seara, 29 iunie 2018, de DJ 677, intr-o localitate din Olt, patru persoane fiind implicate. Doua dintre ele, in stare grava in urma impactului, au decedat intre timp.

Accident grav in Olt. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost grav ranite si sunt supuse unor manevre de resuscitare, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs vineri seara, pe un drum judetean, la Slatioara, potrivit purtatorului de.

Doi morti in urma unui accident produs in judetul Brasov

Doua dintre cele trei persoane care au ramas incarcerate in urma accidentului produs joi, pe DN1, in localitatea Persani, au decedat, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Luiza Danila. Este.

Accident grav in Timis. Doua persoane au murit, iar alte patru sunt grav ranite

Doi tineri au murit, iar alte patru persoane, cu varste intre 14 si 24 de ani, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau a lovit parapetul si un pod, din cauza vitezei prea.

Brasov: Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un copac a cazut pe doua masini si pe o locuinta

Patru persoane, printre care si doi copii, au fost raniti, marti dupa-amiaza, in judetul Brasov, dupa ce un copac s-a prabusit peste doua masini, una in miscare si una parcata, dar si peste o locuinta. Victimele se aflau in apropierea masinii parcate si au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandria. A fost activat Planul Rosu de interventie

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandria, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandriei. A fost activat Planul Rosu de interventie

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandria, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Teleorman: GRAV accident rutier pe centura Alexandriei. A fost activat Planul Rosu de interventie (VIDEO)

UPDATE: Patru persoane au fost transportate la spital. Un accident rutier s-a petrecut, miercuri, pe centura Alexandriei, 13 persoane fiind ranite. Autoritatile au activat Planul Rosu de.

Grav ACCIDENT RUTIER: 20 de VICTIME! (VIDEO)

Grav accident rutier intre un tir si un autocar, pe o autostrada din estul Marii Britanii. 2 persoane au murit, iar alte 18 au ajuns la spital, scrie presa straina. Adunity_79481 .

GRAV accident rutier in Braila. Bilantul VICTIMELOR

Un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane pe ruta Braila-Maraloiu a fost implicat intr-un accident rutier. Astfel, microbuzul a intrat in coleziune cu un TIR. La fata locului s-au deplasat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )