Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident grav in Prahova. O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Accident grav in Prahova. O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital

O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce dubita in care se aflau a intrat intr-un copac pe DN 1A, la iesire din localitatea Cocorastii Olt, a informat purtatorul de. continuă pe Antena3

VIDEO Un sofer prea obosit, plecat de la o inmormantare, a produs un accident grav. 7 persoane au ajuns la spital, soferul vinovat fiind cel mai rau ranit

Accident grav, in aceasta seara, in Dambovita. 7 persoane au fost ranite in urma ciocnirii dintre 3 autoturisme. Vinovat de producerea accidentului ar fi, spun politistii, soferul unei Dacii Solenza. Acesta se intorcea de la un priveghi urmat de inmormantare, iar oboseala si-a spus cuvantul.

Accident grav pe DN 1A, intre un microbuz si un TIR. Sase persoane au fost ranite. Traficul este blocat

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe DN 1A, in localitatea damboviteana Lucianca din comuna Butimanu. Potrivit Politiei, este vorba de o coliziune intre un microbuz si un tir. Sase persoane sunt ranite, dar constiente.

Accident mortal in Prahova. Un barbat de 73 de ani a murit sub ochii celor patru fii ai sai si ei grav raniti

Un barbat in varsta de 73 de ani a murit, vineri dimineata, intr-un accident petrecut pe DN1A, in dreptul localitatii Cocorastii Colt. Alte patru persoane, toti copiii batranului, au fost grav ranite.

Accident grav pe DN21, soldat cu un mort si trei raniti. Elicopterul SMURD, solicitat la locul tragediei

Accident rutier grav pe DN 21, vineri dimineata, intre Calarasi si Slobozia, soldat cu patru victime dintre care una decedata, dupa ce doua autoturisme s-au rasturnat in afara carosabilului.

Accident grav produs de un sofer de 83 de ani. Barbatul a taiat calea unui autobuz si a intrat in coliziune violenta cu el

Un sofer in varsta de 83 de ani a ajuns in stare grava la spital, dupa un accident rutier produs intr-o intersectie din Hunedoara. Barbatul nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz.

Accident grav in Bucuresti. O tanara de 19 ani a murit

O tanara de 19 ani si-a pierdut viata aseara, intr-un accident produs in Capitala. Fata se afla intr-o masina al carui sofer nu a cedat trecerea intr-o intersectie si a lovit un alt autoturism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2253 seconds )