Libnet.ro
UNICEF

10:15

ACCIDENT GRAV in Romania! Doua masini s-au facut praf dupa ce s-au ciocnit! Bilant de ULTIM MOMENT

B1 B1,
ACCIDENT GRAV in Romania! Doua masini s-au facut praf dupa ce s-au ciocnit! Bilant de ULTIM MOMENT

Un accident grav de circulatie s-a produsmiercuri dimineata, pe centura Lugojului. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Din primele. continuă pe B1

Accident grav in Braila. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce un sofer a adormit la volan

Cinci persoane, intre care si un copil de patru ani, au fost ranite, luni, dupa un accident grav intamplat pe Drumul European 584, in judetul Braila. Soferul, din judetul Galati, a adormit la volan, iar autoturismul pe care il conducea a intrat pe contrasens. Accident grav in Braila: cinci persoane ranite, dupa ce un sofer .

Imagini socante. Accident grav in Giurgiu, dupa ce automobil s-a rasturnat. Doua persoane sunt ranite

Un accident rutier s-a produs in noaptea de marti spre miercuri, in localitatea Dealu, judetul Giurgiu. La momentul sosirii echipajelor la fata locului cele douavictime se aflau in afara autoturismului.

Accident grav in judetul Dolj, cu cel putin doi morti si mai multi raniti. A fost activat planul rosu de interventie FOTO

Cel putin doua persoane au murit, iar alte zece au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava, dupa ce un microbuz s-a rasturnat, miercuri dupa-amiaza, in dreptul localitatii doljene Pielesti.

Accident grav in Sibiu. Cinci oameni, intre care un copil, au fost transportati de urgenta la spital

Cinci persoane ranite au fost transportate, marti dimineata, la doua spitale din Sibiu, in urma unui accident rutier produs pe DN 1, la intrarea in Bradu, unde soferul unei autoutilitare a fost acrosat de.

O femeie a fost zdrobita intre doua masini de un sofer drogat (VIDEO)

O femeie din Mare Britanie a fost grav ranita dupa ce a fost izbita de sofer nervos, propulsata intr-un alt autovehicul si ulterior lovita din nou, arataDaily Mail.

Accident grav in Cluj! A incercat sa evite o caprioara si s-a rasturnat cu masina

Un accident care a fost la un pas de a se termina tragic s-a petrecut in aceasta dimineata in Cluj. Soferul unui autoturism a vrut sa evite o caprioara care i-a iesit in drum si a pierdut controlul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )