Libnet.ro
UNICEF

00:07

ACCIDENT GRAV in Sibiu: Un autocar cu 33 de persoane s-a rasturnat. Bilantul victimelor(VIDEO)

B1 B1,
ACCIDENT GRAV in Sibiu: Un autocar cu 33 de persoane s-a rasturnat. Bilantul victimelor(VIDEO)

Un autocar in care se aflau 33 de persoane s-a rasturnat, luni dimineata, la iesirea de pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, catre zona industriala a orasului Sibiu, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei. continuă pe B1

ACCIDENT GRAV in Sibiu: Un autocar cu 33 de persoane s-a rasturnat. Bilantul victimelor(VIDEO)

Un autocar in care se aflau 33 de persoane s-a rasturnat, luni dimineata, la iesirea de pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, catre zona industriala a orasului Sibiu, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei.

Accident grav in Bihor. Patru persoane si-au pierdut viata

Patru persoane au murit, duminica dimineata, intr-un accident care s-a produs pe DN 76, la iesirea din municipiul Beius spre localitatea Stei, in judetul Bihor. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei.

Accident grav intre doua masini si un microbuz pe DN7. Patru ambulante SMURD au fost trimise sa intervina

Un accident rutier grav s-a produs duminica, 8 iulie, in judetul Sibiu, cu implicarea a doua autoturisme si un microbuz. Din primele informatii, ar fi vorba de doi raniti.

Accident grav pe DN5. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta la fata locului

Un accident rutier s-a produs in aceasta dimineata, pe DN5, la iesirea din localitatea Adunatii Copaceni. Un autoturism care venea dinspre Bucuresti si in care se aflau trei persoane, pe fondul.

CUTREMUR la PRO TV! Cea mai cunoscuta VEDETA, implicata intr-un accident GRAV! FANII sunt devastati! Ce se va intampla cu EMISIUNEA...

Celebrul prezentator Cabral Ibaka a dezvaluit pe blogul personal ca a fost implicat recent intr-un accident rutier. Evenimentul nefericit a avut loc miercuri noapte pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, in incident.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )