Libnet.ro
UNICEF

07:15

Accident grav pe Soseaua Chitilei. Doua persoane au murit

Antena3 Antena3,
Accident grav pe Soseaua Chitilei. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera. Un. continuă pe Antena3

UPDATE Accident grav pe soseaua Chitilei. Au murit soferul unei masini cu numere de Italia si cei doi soti pe care i-a lovit pe trecerea de pietoni. Femeia era insarcinata

Soferul care a provocat un accident grav, duminica seara, pe Soseaua Chitila din Capitala, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care au fost loviti de autoturism pe trecere erau sot si sotie, iar femeia era insarcinata, a declarat, luni, pentru News. ro, comisarul sef Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme. Soferul unui autoturism inmatriculat in Italia a spulberat doua persoane care incercau sa treaca strada in apropierea unei statii de tramvai.

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera, citata de Agerpres.

Tragedie pe E85, in Vrancea. Doua persoane au murit si alte trei au fost grav ranite intr-un accident provocat de un sofer imprudent

Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, la ora 7. 15, in comuna Popesti, in eveniment fiind implicate doua autoturisme.

Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unui microbuz a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava.

FOTO Accident mortal pe DN17 : doua persoane au decedat, iar alta este in stare foarte grava

Un grav accident s-a petrecut joi dimineata pe DN17, pe raza localitatii Podirei. Soferul unei autoutilitare a intrat intr-o depasire riscanta, nu s-a mai putut redresa si a lovit un cap de podet. Doua persoane au murit, iar soferul este in stare foarte grava.

Descoperire macabra la Sibiu! Un cioban a gasit cadavrele a doua persoane. Victimele, implicate intr-un grav accident rutier

Un cioban a descoperit doua persoane decedate intr-o masina rasturnata in localitatea Apoldu de Jos, in apropierea DN1, potrivit adevarul. ro. Cele doua persoane decedate sunt o femeie in.

Impact devastator in Vrancea! Doua persoane au murit intr-un accident rutier violent (VIDEO)

Un accident violent a avut loc in Vrancea, in urma careia un barbat de 32 de ani si un altul de 49 de ani au murit dupa impactul violent intre doua masini. 3 persoane au ajuns la spitalul din.

Accident grav pe DN 1: O persoana a murit, iar alte 3 sunt in stare grava

Un accident grav s-a produs, vineri dupa amiaza, pe DN1, in zona localitatii prahovene Floresti, potrivit observatorulph. ro. O cisterna care transporta bitum aiesit de pe un drum secundar si a intrat pe.

Accident grav in Bucuresti. Circulatia e blocata

Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, o persoana fiind ranita usor, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )