Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident grav pe DN 1: O persoana a murit, iar alte 3 sunt in stare grava

B1 B1,
Accident grav pe DN 1: O persoana a murit, iar alte 3 sunt in stare grava

Un accident grav s-a produs, vineri dupa amiaza, pe DN1, in zona localitatii prahovene Floresti, potrivit observatorulph. ro. O cisterna care transporta bitum aiesit de pe un drum secundar si a intrat pe. continuă pe B1

Accident grav! O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, din cauza unei depasiri nereusite

O persoana a decedat, iar alte trei au fost duse la spital pentru ingrijiri medicale in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dupa amiaza, la iesirea din localitatea Ciohorani spre Hanul.

Accident grav pe DN 1. O persoana a murit, traficul este ingreunat

Traficul rutier se desfasoara pe o singura banda pe DN 1, in apropierea localitatii Saliste, unde o persoana a murit si alte doua sunt ranite in urma unui accident de circulatie, potrivit.

Accident grav pe DN1, intre Azuga si Busteni

O persoana a murit si alte cateva au fost ranite, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, in dreptul statiunilor prahovene Azuga si Busteni, dupa ce o camioneta a intrat spre contrasens si s-a ciocnit cu un autovehicul in care se aflau noua persoane.

Accident mortal pe DN1: O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite, in coliziunea dintre un microbuz si un camion

Un accident mortal a avut loc pe DN1, la km 134, intre Azuga si Busteni. Un microbuz a fost lovit puternic de un camion. in urma impactului, soferii celor doua autovehicule au ramas incarcerati,.

Doua bombe au explodat intr-o statiune turistica din Thailanda. O persoana a murit, iar alte 12 au fost ranite (FOTO)

Panica in Thailanda! Doua bombe au explodat intr-o statiune la malul marii din districtul thailandez Hua Hin, provocand moartea unei femei si ranind alte 12 persoane, a informat pe Twitter un.

Accident grav de circulatie in judetul Iasi: O persoana a decedat si 5 sunt ranite (FOTO)

Un grav accident rutier s-a produs in comuna ieseana Ciohorani. Trei autoturisme marca Ford, VW si un Logan al operatorului ApaVital, au fost implicate intr-un accident rutier grav pe drumul european E 85.

Accident grav in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti. Cinci persoane au murit

Cinci persoane au murit, vineri dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe Drumul National 72, in apropiere de Parcul Industrial Ploiesti.

Accident grav in Bucuresti. Circulatia e blocata

Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, o persoana fiind ranita usor, transmite.

Un roman a murit si alti noua sunt raniti dupa ce microbuzul lor s-a ciocnit cu un camion in ITALIA

Cel putin o persoana a murit, iar alte noua au fost ranite, unele fiind in stare critica, dupa ce un microbuz care transporta angajati sezonieri romani s-a lovit cu un camion, joi, in regiunea italiana Puglia.

Accident grav in Capitala: Un sofer ar fi incercat sa evite un pieton care traversa NEREGULAMENTAR (FOTO)

O femeie a fost ranita intr-un accident pe bulevardul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei, unde au fost implicate trei masini. Soferul care se face vinovat de accident le-a declarat politistilor ca a.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )